Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη είχε η τοπική επιτροπή της Ν.Δ.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου και της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας. 

Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από 2 ώρες και συζητήθηκαν ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο. 
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Τσέρκης, η Γραμματέας κα Ήβη Σακελλαρίου, ο Ταμίας κ. Γεώργιος Σωφρονάς και τα μέλη Ανδρέας Γιαννακόπουλος, Γεώργιος Γκιόκας και Ιωάννης Καραμιχάλης. 

«Οι δράσεις της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής, μεταξύ των οποίων είναι η επαφή και ο διάλογος με θεσμικούς φορείς, δεν αποτελούν εθιμοτυπία αλλά μία ουσιαστική προσπάθεια να αφουγκραστούμε τα καθημερινά προβλήματα και να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στις άοκνες προσπάθειες των αρμόδιων φορέων, με σκοπό τη  βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας», αναφέρει η τοπική επιτροπή, που επισημαίνει επίσης τα εξής: 

«Ευχαριστούμε τον κ. Περιφερειάρχη για τον χρόνο που μας αφιέρωσε, για την εγκάρδια φιλοξενία και τις εύστοχες τοποθετήσεις του. Η ενημέρωσή του πάνω στα ζητήματα που συζητήθηκαν και αφορούσαν την παιδεία, την υγεία, την εργασία και άλλα ήταν εντυπωσιακή, ενώ επέδειξε ειλικρινή διάθεση να ακούσει και να αξιολογήσει τις θέσεις μας. 

Με δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, καλούμε τους συμπολίτες μας, είτε είναι ψηφοφόροι μας είτε όχι, να εκθέσουν στα μέλη μας, όποια ζητήματα αυτοί θεωρούν σημαντικά, ώστε στις μελλοντικές συναντήσεις μας να αποτελούν θέματα διαλόγου με τους αρμόδιους φορείς. 

Επιδίωξή μας είναι να είμαστε η φωνή των συμπολιτών μας προς τη Διοίκηση και προς τούτο ζητούμε την ενεργή σας συμμετοχή».