Ακαδημία Καλύμνου: Έρχεται το 2ο Training Camp!

Η Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καλύμνου (CBA) ανακοίνωσε τη διεξαγωγή Καλοκαιρινού Camp προπονητικού χαρακτήρα, από 2  έως 8 Ιουλίου, για αγόρια και κορίτσια 7-18 ετών, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλύμνου.

«Με στόχο την ατομική βελτίωση και την εκμάθηση των βασικών αρχών του μπάσκετ, το έμπειρο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας, σε συνεργασία με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, θα προπονήσει τους νεαρούς αθλητές, αποκαλύπτοντάς τους τα μυστικά του αθλήματος, μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος για μικρές ηλικίες.

Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο γι’ αρχάριους και προχωρημένους αθλητές. Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάσει ηλικίας, δυναμικότητας κι είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να εξελίξουν τις ικανότητές τους, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Μικρός αριθμός παιδιών ανά ομάδα ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα στη διδασκαλία.
- Ομιλίες και σεμινάρια με θέματα που αφορούν τις τεχνικές του αθλήματος.
- Επισκέψεις διακεκριμένων καλεσμένων με στόχο να συμβουλεύσουν τους νεαρούς αθλητές και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί τους.
- Σάντουιτς, νερά και χυμός καθημερινά για τους αθλητές.
- Αξιολόγηση / Μετρήσεις του κάθε αθλητή.
- Δύο (2) προπονητικά T-Shirt και καπελάκι σε όλους τους συμμετέχοντες.
- ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ.
- Δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές: α) στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της ομάδος και β) σε οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ της ομάδος.
- Πέρας Δηλώσεως συμμετοχών η 29/6/2018. ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ». 

Να υπενθυμίσουμε ότι με αφορμή το περσινό camp της Ακαδημίας είχαν επισκεφθεί το νησί των σφουγγαράδων οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Σωτήρης Μανωλόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής.