Ανανέωσε ο Γιόνδης στον Διαγόρα

Ήταν από τους παίκτες που ήθελε να μείνουν στην ομάδα του Διαγόρα, ο τεχνικός Νίκος Παντέλης. Ο Αντώνης Γιόνδης, απασχόλησε στις τελευταίες συζητήσεις τη διοίκηση του γηραιού και το ΔΣ.

Όπως έγινε πάντως γνωστό χθες, η χρυσή τομή της παραμονής του 29χρονου επιθετικού των κυανέρυθρων ανάμεσα στις δυο πλευρές  βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής θα ηγηθεί και τη νέα περίοδο της επίθεσης του Διαγόρα στο νέο πρωτάθλημα, βοηθώντας τα μέγιστα και στην  κατάκτηση του τίτλου, που είναι ο βασικός στόχος της ομάδας τη φετινή περίοδο.

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Γιόνδη απομένουν μόνο οι  ανακοινώσεις.

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Στο μεταξύ δεν ήταν τελικά ευχάριστη η κατάληξη με τον Άκη Γεωργίου, όπως αρχικά είχε τονισθεί. Μεταξύ του γηραιού και του ποδοσφαιριστή υπήρξε διάσταση απόψεων στο οικονομικό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ρόστερ ο παίκτης και να βρεθεί σε αναζήτηση άλλης ομάδας για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ανακοίνωση φυσικά για το θέμα δεν υπάρχει από την πλευρά του Διαγόρα.

Ο ποδοσφαιριστής όμως στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει για το θέμα αυτό:
«Το κεφάλι ψηλά, τις όμορφες στιγμές στην τσέπη, το χαμόγελο φορεμένο, και τον ιδρώτα αφημένο πάνω στην φανέλα…
Έτσι έχω μάθει…

Έτσι μ’ έχουν μεγαλώσει…
Έτσι θα κάνω σε όλη μου την καριέρα, σε όλη μου τη ζωή…

Η προσπάθεια ηταν μεγάλη και το χειροκρότημα του κόσμου, το επιβεβαιώνει…
Ευχαριστώ για όλα…

Εις το επανιδείν…»

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ
Στο μεταξύ ο Διαγόρας  βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και επαφές με τους δικούς του παίκτες αλλά και με άλλους που προέρχονται από τους  υπόλοιπους χώρους της Ελλάδας σε μια προσπάθεια να φτιάξει ένα δυνατό ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει στη Γ΄Εθνική.

Όπως έγινε γνωστό, δεν αποκλείονται ακόμα και ανακοινώσεις μέχρι τη Δευτέρα, που θα επισημοποιούν τις συνεργασίες της Διοίκησης με παίκτες.