Ο Φοίβος θα είναι η ροδίτικη δύναμη!

Αποφασισμένος να αξιοποιήσει στο έπακρο στη Γ΄Εθνική Κατηγορία ό,τι πιο ταλαντούχο υπάρχει στο ροδίτικο ποδόσφαιρο, είναι ο Φοίβος.

Η Διοίκησή του και η τεχνική του ηγεσία κάνει τις τελευταίες μέρες μια προσπάθεια απόκτησης παικτών από το ροδίτικο ποδόσφαιρο,  οι οποίοι θα δουλέψουν σκληρά στην προετοιμασία και θα βασισθεί σε αυτούς ο Σάββας Ορφανίδης κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Έτσι μετά την απόκτηση των Μιχάλη Στελλά και Χρήστου Γαργάλη από τον ΑΕΡΑ, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής από το ροδίτικο ποδόσφαιρο φοράει τα κυανοκίτρινα.

Πρόκειται για τον Βασίλη Παπασταμάτη, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι με τα χρώματα του Διγενή.

Ο 23χρονος μέσος είναι αλήθεια πώς έκανε πέρυσι «γεμάτο» πρωτάθλημα, έχοντας συμμετάσχει σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου με την φανέλα του Διγενή, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις σε πολλά από τα ματς που αγωνίσθηκε, δελεάζοντας παράλληλα τους ανθρώπους του Φοίβου για να τον αποκτήσουν.

Ο Παπασταμάτης την περασμένη περίοδο είχε πετύχει και δυο γκολ ενώ είχε δεχτεί μια κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Κλεόβουλο.

Η ανακοίνωση του Φοίβου αναφέρει τα εξής:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας και καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Παπασταμάτη για τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Διγενή Κοσκινού για τη συναίνεσή της στην παραχώρηση του Βασίλη Παπασταμάτη».

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ
Ο Φοίβος έχει ψηλά στην λίστα του άλλο ένα Ροδίτη ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 20χρονο αμυντικό Γιώργο Λαό.

Ο Φοίβος μίλησε με τη Διοίκηση του Ευκλή, έκανε την πρότασή του και περιμένει απάντηση από την ομάδα της Διοίκησης της Σορωνής.