Έτοιμοι να πιάσουν δουλειά στον Άρη

Την ερχόμενη Δευτέρα θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση του Άρη, έτσι όπως την ανέδειξαν τα μέλη του σωματείου στις εκλογές που διενεργήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Πνευματικό Κέντρου του Αγίου Σάββα. 

Στο Δ.Σ. εξελέγησαν κατά σειρά οι Σάββας Σφυριαλλάς, Τσαμπίκος Σταυριανός, Δημήτρης Κατσούλης, Άγγελος Δημητριάδης, Κωνσταντίνος Παπουτσής, Τσαμπίκος Μαγιόγλου, Κωνσταντίνος Πορτοκαλλάς, Μανώλης Βαρέλης και Βασίλης Λουκάς, ενώ τις αντίστοιχες θέσεις των αναπληρωματικών κατέλαβαν, επίσης κατά σειρά, οι Ιωάννα Χατζημιχάλη, Τσαμπίκος Χατζημανώλης, Σταμάτης Ρούφας και Αντώνης Μαγιάφης.  

Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και των φίλων των «κιτρινόμαυρων» στη Γενική Συνέλευση ερμηνεύεται ως ενθαρρυντικό σημάδι για την επόμενη μέρα του συλλόγου, ο οποίος θα αρχίσει να οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα, δεδομένου πως το μεγάλο στοίχημα είναι η αναβίωση των υποδομών.  Όσο για την ανδρική ομάδα και το έμψυχο δυναμικό της, οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τη συνάντηση με τον προπονητή Στάθη Φαρμακίδη, η οποία και θα κρίνει το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία του Άρη.