Στον Αστέρα Παστίδας Αυγενικού και Φιακέττι

Στον Αστέρα Παστίδας Αυγενικού και Φιακέττι

Στον Αστέρα Παστίδας Αυγενικού και Φιακέττι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του γκολκίπερ Γιάννη Μακαρούνα

Δυο ακόμα ποδοσφαιριστές ενέταξε στη δύναμή του ο Αστέρας Παστίδας, εν οψει της φετινής συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Με την εισήγηση του Χρυσόστομου Χάσταλη εντάχθηκαν στο ρόστερ δύο φερέλπιδες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δουλεύοντας πολύ στην προετοιμασία, θα μπορέσουν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα:
Ανανέωσε την συνεργασία με τον Αστέρα ο Χρήστος Αυγενικού. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας, είχε πέρυσι μόνο πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας , αλλά είναι αποφασισμένος να έχει φέτος πολύ περισσότερες.

Στον Αστέρα επέστρεψε επίσης και ο Νίκος Φιακέττι, ο οποίος αγωνίσθηκε πέρυσι με τη Δήμητρα Δαματριάς έχοντας μάλιστα στα 21 του χρόνια, 20 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αστέρας βρίσκεται σε επαφές με τον γκολκίπερ Γιάννη Μακαρούνα, ο οποίος έχοντας περάσει από Απόλλωνα Απολλώνων και Ηρακλή Μαριτσών, αγωνίσθηκε πέρυσι στον Ευκλή. Ο 29χρονος γκολκίπερ είχε με τον Ευκλή 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο πέρυσι και σαφώς ενδιαφέρει τον Αστέρα.

Οι συζητήσεις και με άλλους παίκτες συνεχίζονται, με σκοπό να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις και να κλείσει από νωρίς το ρόστερ και να προγραμματιστούν πλέον τα της προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους