Στη Ρόδο ο Γιάννης Καλμαζίδης!

Έναν ακόμα σπουδαίο άνδρα του βόλεϊ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή τη φορά προπονητικά οι άνθρωποι του Φοίνικα, αλλά περισσότερο τα μικρά παιδιά των τμημάτων του,  τα οποία θα ακούσουν και θα πάρουν τις γνώσεις του Γιάννη Καλμαζίδη, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους προπονητές του αθλήματος.

Ο κ. Καλμαζίδης θα βρεθεί στη Ρόδο, καλεσμένος του Φοίνικα το τριήμερο 13-16 Ιουλίου

Η σχετική ανακοίνωση του Φοίνικα για το γεγονός αναφέρει τα εξής:
«Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας, μετά τους σπουδαίους Δημήτρη Τζούριτς και Βασίλη Κουρνέτα, έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει στη Ρόδο στις 13-16 Ιουλίου τον άνθρωπο που άλλαξε το επίπεδο της προπονητικής στην Ελλάδα, τον κ. Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο κ. Καλμαζίδης για ένα τριήμερο θα προπονήσει τις αγωνιστικές ομάδες μας και θα μεταδώσει τις σημαντικές γνώσεις του τόσο στους αθλητές μας όσο και στους προπονητές μας. Μάλιστα θα συναντήσει, μετά από καιρό, τον πρώην συμπαίκτη του στην Ορεστιάδα και προπονητή μας κ. Νίκο Αντωνιάδη.

Ο Σύλλογός μας, συνεπής πάντα στους στόχους του, θα βελτιώνει συνεχώς τις παροχές προς τους αθλητές του και θα προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ανάπτυξή τους, χωρίς μεγάλα λόγια, παρά μόνο με πράξεις.»