Καλές επιδόσεις από τον Υγρό Στίβο Ρόδου

Καλές επιδόσεις από τον Υγρό Στίβο Ρόδου

Καλές επιδόσεις από τον Υγρό Στίβο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 171 ΦΟΡΕΣ

Οι κολυμβητές του συμμετείχαν στο «2o Διεθνές Κύπελλο Λουτρακίου» κι έδειξαν βελτιωμένοι ενόψει των επόμενων διοργανώσεων

Στο ‘’2o Διεθνές Κύπελλο Λουτρακίου’’ των Προαγωνιστικών και Αγωνιστικών Κατηγοριών κολύμβησης που έλαβε μέρος ο Υγρός Στίβος Ρόδου από 15 έως 17 Ιουνίου, είχε αρκετά καλά αποτελέσματα και επιδόσεις από τους αθλητές που αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.

Η 9χρονη Αναστασία Περγαντή στα 100 μ. ελεύθερο έδειξε λίγη απειρία και παρά την αβεβαιότητά της, κατάφερε πρώτα να μην ακυρωθεί και έπειτα να τερματίσει 5η , ενώ στα 50 μ. ελεύθερο αφέθηκε και κολύμπησε όπως πρέπει, γι’ αυτό τερμάτισε εύκολα 2η με καλό χρόνο, πανηγυρίζοντας το πρώτο της μετάλλιο.

Η 10χρονη Κατερίνα Σαρή στα 50 μ. Ύπτιο τερμάτισε 4η. Μετά από συζήτηση με τον προπονητή της, στα 100 μ. ύπτιο κολύμπησε όπως ξέρει και, παρά το άγχος της, πήρε την 1η θέση στο ντεμπούτο της σε επίσημους αγώνες.

Ο επίσης 10χρονος Γιώργος Παρασκευάς-Κοντού στα 50 μ. ελεύθερο ήταν πολύ αγχωμένος και φάνηκε αυτό στην επίδοσή του τερματίζοντας 10ος. Παρόλα αυτά η 7η θέση στα 100μ. συνοδεύτηκε από καλό χρόνο και αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Ο 11χρονος Νικόλας Περγαντής στα 50 μ. πρόσθιο στην κατηγορία 11-12 ετών κολύμπησε πολύ δυνατά και τερμάτισε 10ος (αλλά 4ος στα 11χρονα), στα 100 μ. πρόσθιο πολύ ήρεμος και πολύ ώριμος 8ος (2ος στα 11χρονα) και στα 200 μ. Μικτή Ατομική 8ος (4ος στα 11χρονα). Παρά τη δύσκολη φετινή του προετοιμασία, έδειξε πολύ καλά στοιχεία για το μέλλον, στο ντεμπούτο του σε επίσημες διοργανώσεις.

Η 11χρονη Ροδούλα Καραβόλια στα 200 μ. ελεύθερο τερμάτισε 6η με πολύ καλό ρυθμό και δυναμική (2η στα 11χρονα), στα 200 μ. Μικτή Ατομική, πολύ σωστή και γρήγορη, ήταν 6η (2η στα 11χρονα) και στα 100 μ. πεταλούδα 2η (Πρώτη στα 11χρονα και στις Ελληνίδες μια και την πέρασε μια Ρωσίδα). Έτσι, πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο της μετάλλιο και προχωράει στο μέλλον.

Ο 13χρονος Στέλιος Βεϊσάκης ήταν αδιαμφισβήτητα ο πιο επιτυχημένος κολυμβητής της ομάδας με εκπληκτικές βελτιώσεις στα 50 μ. ύπτιο, 2,5 δεύτερα, στα 100μ., 6 δεύτερα, και στα 200μ. ύπτιο, 9,5 δεύτερα. Στα 200 μ. Μικτή Ατομική, μόλις 15 λεπτά μετά από τα 200, κολυμπώντας για πρώτη φορά, άγγιξε το όριο και περιμένει με ανυπομονησία τους επόμενους αγώνες.

Η μεγάλη άτυχη της ομάδας, η επίσης 13χρονη Σιμέλα Κακούλη που υπέφερε από τράβηγμα στην προθέρμανση του πρώτου αγωνίσματος, δεν κατάφερε να βελτιώσει την ήδη πολύ καλή της επίδοσή στα 200 μ. πρόσθιο. Είχε μισό μόλις δευτερόλεπτο βελτίωση στα 100, ενώ στα 50 μ. πρόσθιο έφερε 2 δεύτερα βελτιωμένη επίδοση, δείχνοντας μέρος της δυναμικής της.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης