Νίκες για τους Ρόδιους στο τουρνουά σκουός

Νίκες για τους Ρόδιους στο τουρνουά σκουός

Νίκες για τους Ρόδιους στο τουρνουά σκουός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 134 ΦΟΡΕΣ

Οι εμφανίσεις τους στο Sheraton δείχνουν πως το άθλημα αναπτύσσεται συνεχώς στο νησί μας

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Ρόδιοι αθλητές και αθλήτριες κατά τη 2η ημέρα του διεθνούς τουρνουά squash που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στο ξενοδοχείο Sheraton και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Τοιχοσφαίρισης.

Πιο συγκεκριμένα:
-Στην Α2 κατηγορία των ανδρών νίκες σημείωσαν οι Γιώργος Αγγούριας (3-0 τον Βαγγέλη Σκαράκη) και Δημήτρης Πίτσος (3-0 τον επίσης Ροδίτη Δημήτρη Σπάρταλη).

-Στη Β’ Κατηγορία των ανδρών ο Στέργος Κούλλαρος ζευγάρωσε τις νίκες του επικρατώντας του Γάλλου Yannick Claude με σκορ 3-0, ενώ και ο Αντώνης Ηλιοπουλος (Νο1 του ταμπλό) έκανε καλή εμφάνιση επικρατώντας με σκορ 3-0 του Βούλγαρου Angel Hristov. Επίσης, ο Βαγγέλης Σεΐτης νίκησε τον Ανδρέα Χιωτάκη με 3 – 0

-Στην κατηγορία των γυναικών νίκες σημείωσαν οι Μαρία Μπονιάτη (3-0 τη Δέσποινα Γιάκη) και η Μαρία Σταματέλλου (3-0 τη Νίκη Τριγκαζη).

Ταμπλό επαγγελματιών: Επικράτησε ο Rosner
Αν και δυσκολεύτηκε, τελικά έφθασε στη νίκη, το μεγάλο φαβορί των Ανδρών και νούμερο 5 στον κόσμο, Simon Rosner, αφού επικράτησε με 2 – 1 του Αιγύπτιου Zahed Mohamed ο οποίος είχε προηγηθεί. Η εμπειρία του Rosner όμως μέτρησε στη συνέχεια και αυτό ήταν κάτι που τον βοήθησε να φθάσει στη νίκη.

Στον άλλο αγώνα των επαγγελματιών, ο Αιγύπτιος Omar Mosaad επικράτησε του Ελβετού Nicolas Mueller επίσης με σκορ 2-1. Ήταν ένας εντυπωσιακός αγώνας που είχε να προσφέρει πάρα πολλές συγκινήσεις στον κόσμο που τον παρακολούθησε.

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη και όποιος θέλει μπορεί να προσέλθει καθημερινώς από τις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο SHERATON προκειμένου να πάρει μια …γεύση.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο