Νίκες για τους Ρόδιους στο τουρνουά σκουός

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Ρόδιοι αθλητές και αθλήτριες κατά τη 2η ημέρα του διεθνούς τουρνουά squash που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στο ξενοδοχείο Sheraton και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Τοιχοσφαίρισης.

Πιο συγκεκριμένα:
-Στην Α2 κατηγορία των ανδρών νίκες σημείωσαν οι Γιώργος Αγγούριας (3-0 τον Βαγγέλη Σκαράκη) και Δημήτρης Πίτσος (3-0 τον επίσης Ροδίτη Δημήτρη Σπάρταλη).

-Στη Β’ Κατηγορία των ανδρών ο Στέργος Κούλλαρος ζευγάρωσε τις νίκες του επικρατώντας του Γάλλου Yannick Claude με σκορ 3-0, ενώ και ο Αντώνης Ηλιοπουλος (Νο1 του ταμπλό) έκανε καλή εμφάνιση επικρατώντας με  σκορ 3-0 του Βούλγαρου Angel Hristov. Επίσης, ο Βαγγέλης Σεΐτης νίκησε τον Ανδρέα Χιωτάκη με 3 – 0 

-Στην κατηγορία των γυναικών νίκες σημείωσαν οι Μαρία Μπονιάτη (3-0 τη Δέσποινα Γιάκη) και η Μαρία Σταματέλλου (3-0 τη Νίκη Τριγκαζη).  

Ταμπλό επαγγελματιών: Επικράτησε ο Rosner
Αν και δυσκολεύτηκε, τελικά έφθασε στη νίκη, το μεγάλο φαβορί των Ανδρών και νούμερο 5 στον κόσμο, Simon Rosner, αφού επικράτησε με 2 – 1 του Αιγύπτιου Zahed Mohamed ο οποίος είχε προηγηθεί. Η εμπειρία του Rosner όμως μέτρησε στη συνέχεια  και αυτό ήταν κάτι που τον βοήθησε να φθάσει στη νίκη.

Στον άλλο αγώνα των επαγγελματιών, ο Αιγύπτιος Omar Mosaad επικράτησε του Ελβετού Nicolas Mueller επίσης με σκορ 2-1. Ήταν ένας εντυπωσιακός αγώνας που είχε να προσφέρει πάρα πολλές συγκινήσεις στον κόσμο που τον παρακολούθησε.

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη και όποιος θέλει μπορεί να προσέλθει καθημερινώς από τις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο SHERATON προκειμένου να πάρει μια …γεύση.