Διαγόρας: Απομακρύνονται Στεφανάκος, Βελέτης

Στον Διαγόρα οι επαφές με τους παίκτες του κορμού αλλά και με άλλους οι οποίοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να έρθουν στον γηραιό συνεχίζονται,  με απώτερο σκοπό να δημιουργηθεί το ρόστερ όσο γίνεται γρηγορότερα και η ομάδα να μπει χωρίς κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία, που θα ξεκινήσει περίπου στα μέσα του Ιουλίου. 

Βέβαια πρώτος στόχος ήταν από την επιτροπή μεταγραφών και τον Νίκο Παντέλη να μείνει στην ομάδα ο βασικός κορμός, αλλά κάτι τέτοιο μέχρι τώρα, δεν φαίνεται να συμβαίνει.

Ο γκολκίπερ Μανώλης Στεφανάκος, αποχωρεί από το ρόστερ και όπως έγινε γνωστό ο γηραιός αναζητεί δυο τερματοφύλακες κι όχι ένα.

Σε ό,τι αφορά τον Στεφανάκο ο Διαγόρας ήθελε να τον κρατήσει και το πρόβλημα ήταν περισσότερο οικογενειακό, παρά οικονομικό. Όπως ανέφεραν πληροφορίες από την Αθήνα για τον γκολκίπερ του Διαγόρα που την περυσινή περίοδο έδειξε μεγάλες ικανότητες, ενδιαφέρεται η Παναχαϊκή.

Σε ό,τι αφορά τον Αλέξανδρο Βελέτη, εξακολουθούν οι προσπάθειες για να μείνει στην ομάδα παρά το γεγονός πώς υπάρχει η διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές. Εγγύηση για τον παίκτη πάντως, αποτελεί το καλό πρωτάθλημα που έκανε με τον γηραιό την περυσινή περίοδο στην Γ΄Εθνική.