Στο ρόστερ του Φοίβου Μπάρδης και Λαός

Δυο ακόμα ποδοσφαιριστές έκανε δικούς του ο Φοίβος Κρεμαστής.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Μπάρδη και Γιώργο Λαό,  οι οποίοι αναμένεται να δουλέψουν πολύ στην προετοιμασία και να βρίσκονται πάντα στην διάθεση του Σάββα Ορφανίδη καθ όλη την διάρκεια της νέας περιόδου. 

Ο Μπάρδης έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα φορώντας την φανέλα του Απόλλωνα Καλυθιών και αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον Φοίβο στην μεσαία γραμμή και αμυντικά, αλλά και επιθετικά. 

Ο Γιώργος Λαός είναι 20 ετών και από τις ελπίδες του Ροδίτικου ποδοσφαίρου. Η απάντηση  του Ευκλή ήταν θετική και δίνεται η ευκαιρία στον νεαρό ποδοσφαιριστή, να δουλέψει πολύ και να παίξει στην Γ΄Εθνική.

Η ανακοίνωση του Φοίβου Κρεμαστής για την διπλή μεταγραφή αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας και να καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής, τους ποδοσφαιριστές Λαό Γεώργιο και  Μπάρδη Τιμή για την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Ευχαριστούμε την Διοίκηση του Ευκλή Σορωνής για την συναίνεση του στην μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή του. Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Παράλληλα ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην κόρη του φροντιστή μας Στέφανου Βασιλώττου μετά το ατύχημα και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε»

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΙ  ΜΕ ΛΟΥΤΡΙΩΤΗ
Στο μεταξύ υπήρξε μια συνάντηση με τον γκολκίπερ Τίμο Λουτριώτη προκειμένου να διερευνηθεί η περίπτωση επιστροφής του στον Φοίβο. 

Ο 36χρονος γκολκίπερ δεν λέει όχι σε μια τέτοια περίπτωση, αλλά έχει προτάσεις και από ομάδες μεγαλύτερης Κατηγορίας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορίσθηκε νέο ραντεβού μεταξύ των δυο πλευρών σε ένα δεκαήμερο περίπου.