Πικραμένο «αντίο» με απορίες και αιχμές

Πικραμένο «αντίο» με απορίες και αιχμές

Πικραμένο «αντίο» με απορίες και αιχμές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 473 ΦΟΡΕΣ

Έναν από τους πλέον έμπειρους διαιτητές του χάνει το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Ο Μανώλης Μίαρης αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όντας απογοητευμένος από την αντιμετώπισή του από την ΚΕΔ/ΕΠΟ

Τη «σφυρίχτρα» του αποφάσισε να κρεμάσει, μετά από 13 χρόνια προσφοράς, ο Μανώλης Μίαρης. Ο έμπειρος διαιτητής απογοητεύτηκε βαθιά από την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, χαρακτηρίζοντας ανεξήγητη και αναίτια την απομάκρυνσή του, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, από τους πίνακες των εθνικών κατηγοριών, όπως και τον αποκλεισμό του από τις επιλογές ενόψει της νέας σεζόν. Ο πρώην διαιτητής της Β’ Εθνικής είπε το «αντίο» του με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Έπειτα από την εκ προοιμίου αδικία τη σεζόν 2017-18, σχετικά με την ανεξήγητη και αναίτια αποπομπή μου από τον πίνακα αξιολογημένων διαιτητών Β' Εθνικής, αλλά και την κατ' εξακολούθηση της άδικης μη τοποθέτησής μου στον πίνακα μέχρι και σήμερα, για τους προαναφερθέντες λόγους, αποσύρομαι από την ενεργό δράση, ύστερα από 13 συναπτά έτη στο λειτούργημα της διαιτησίας σε Δ-Γ-Β Εθνική.

Ομολογουμένως η απόκτηση πολλών εμπειριών δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα. Πρόκειται για μεγάλο και δύσκολο <<σχολείο>> το άθλημα του ποδοσφαίρου. Σημαντικό είναι να γνωρίζεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις μόνος, και πως να υπερβείς αυτό, αλλά σημαντικότερο ακόμα να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους εν ενεργεία και μη, που είχα την τιμή να συνεργαστώ, είτε για την επιτυχή διεκπεραίωση αγωνιστικών δοκιμασιών, είτε μέσα από τα επιμορφωτικά σεμινάρια, καθώς κι όσους συνέβαλαν στην περάτωση αθλητικών εκδηλώσεων που είχα την τιμή-τύχη να συμμετάσχω.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μου στα παραπάνω, εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική σεζόν και καλό καλοκαίρι!»

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!