Πικραμένο «αντίο» με απορίες και αιχμές

Τη «σφυρίχτρα» του αποφάσισε να κρεμάσει, μετά από 13 χρόνια προσφοράς, ο Μανώλης Μίαρης. Ο έμπειρος διαιτητής απογοητεύτηκε βαθιά από την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, χαρακτηρίζοντας ανεξήγητη και αναίτια την απομάκρυνσή του, την περασμένη αγωνιστική περίοδο,  από τους πίνακες των εθνικών κατηγοριών, όπως και τον αποκλεισμό του από τις επιλογές ενόψει της νέας σεζόν. Ο πρώην διαιτητής της Β’ Εθνικής είπε το «αντίο» του με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: 

 «Έπειτα από την εκ προοιμίου αδικία τη σεζόν 2017-18, σχετικά με την ανεξήγητη και αναίτια αποπομπή μου από τον πίνακα αξιολογημένων διαιτητών Β' Εθνικής, αλλά και την κατ' εξακολούθηση της άδικης μη τοποθέτησής μου στον πίνακα μέχρι και σήμερα, για τους προαναφερθέντες λόγους, αποσύρομαι από την ενεργό δράση, ύστερα από 13 συναπτά έτη στο λειτούργημα της διαιτησίας σε Δ-Γ-Β Εθνική.

Ομολογουμένως η απόκτηση πολλών εμπειριών δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα. Πρόκειται για μεγάλο και δύσκολο <<σχολείο>> το άθλημα του ποδοσφαίρου. Σημαντικό είναι να γνωρίζεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις μόνος, και πως να υπερβείς αυτό, αλλά σημαντικότερο ακόμα να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. 

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους εν ενεργεία και μη, που είχα την τιμή να συνεργαστώ, είτε για την επιτυχή διεκπεραίωση αγωνιστικών δοκιμασιών, είτε μέσα από τα επιμορφωτικά σεμινάρια, καθώς κι όσους συνέβαλαν στην περάτωση αθλητικών εκδηλώσεων που είχα την τιμή-τύχη να συμμετάσχω.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μου στα παραπάνω, εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική σεζόν και καλό καλοκαίρι!»