Ο Δήμαρχος Λέρου συγχαίρει τον Κατραμάδο

Περήφανοι νιώθουν στο νησί της Λέρου για τον αθλητή του Γ.Σ.Ν. Λέρου, Νικόλαο Κατραμάδο, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων–κορασίδων στο τριπλούν, που έγινε στην Κατερίνη.

Ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας, με δεν έμεινε ασυγκίνητος από αυτή την επιτυχία του νεαρού αθλητή και μέσω επιστολής στα ΜΜΕ τον συγχαίρει για το επίτευμά του:

«Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας με ιδιαίτερη συγκίνηση συγχαίρει τον άξιο Πανελληνιονίκη Νικόλα Κατραμάδο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Άλμα Τριπλούν με επίδοση 14μ 60εκ με νέο ατομικό ρεκόρ, στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 που έγινε στην Κατερίνη.

Το αγωνιστικό φρόνημα και η ψυχική δύναμη του Νικόλα, μας έκαναν όλους υπερήφανους και έδωσαν πολύ μεγάλη χαρά σε όλη τη Λέρο. Είμαι πεπεισμένος ότι ο δυναμισμός, το πάθος και η αγωνιστικότητα του Νικόλα, θα συνεχίσουν να εμπνέουν όλους τους μελλοντικούς αθλητές του νησιού μας.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στους υπερήφανους γονείς του Νικόλα, καθώς και στους προπονητές και τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Ν Λέρου που ακούραστοι συνεχίζουν να στηρίζουν το αθλητικό ιδεώδες, χαρίζοντάς μας διακρίσεις με τα χρυσά μετάλλια που κατακτούν όλα και πιο συχνά οι αθλητές της Λέρου!

Σας υπόσχομαι ότι η Δημοτική Αρχή Λέρου κι εγώ προσωπικά, θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σας, αρωγός στις προσπάθειές σας».