Με άμυνα «γρανίτη» και τον πήχη ψηλά ο Απόλλων Καλυθιών

Ισχυρές βάσεις, που θα του επιστρέψουν να παραμείνει στο γκρουπ των πρωταγωνιστών και στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, θέτει ο Απόλλων Καλυθιών.

Η αποχώρηση του Γιώργου Φωτεινή από τον Φοίβο ήρθε… «κουτί» στους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι προσέγγισαν τον 30χρονο αμυντικό και τον έπεισαν, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, να γίνει μέλος της ομάδας τους.

Τον έμπειρο και ιδιαίτερα ικανό αμυντικό δίδυμο των Μιχάλη Φυλακούρη και Γιώργου Φωτεινή θα πλαισιώσει ένας τρίτος οπισθοφύλακας με παραστάσεις, τον οποίο οι Καλυθενοί αναζητούν στο πλαίσιο της επιθυμίας τους να κάνουν άλλες δύο τρεις μεταγραφές.

Τόσες είναι που θα χρειαστεί ακόμα ο προπονητής Κώστας Καμπούρης μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας της διοίκησης με τους Γιώργο Γεωργιάδη και Ραφαήλ Φλεβάρη για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, ίσως και λιγότερες, αν τον πείσει ο 26χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός Λάζαρος Ρούμπος (αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα των Σερρών), ο οποίος θα δοκιμαστεί.

Τέλος, το τοπίο σε σχέση με την παραμονή του Φώτη Χατζηβαλσάμη αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οριστική συμφωνία δεν έχει επέλθει ακόμα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.