Σχεδιασμό για την Α2 το «Ροδίων Άθλησις»

Τελικά στην ΕΟΠΕ δεν ξεκαθάρισε η κατάσταση για το ποιες ομάδες δεν θα πάρουν μέρος στην Α1 του βόλεϊ, ούτε και το ποιες θα τις αναπληρώσουν εφόσον συμβεί αυτό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Ομοσπονδία με τη σειρά της κι ενώ είχε ειδοποιηθεί για τη στάση αναμονής των σωματείων, να μην μπορέσει ακόμα να ενημερώσει σχετικά τα σωματεία.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η Διοίκηση του «Ροδίων Άθλησις» κι εφόσον πρέπει να ξεκινήσει σιγά σιγά ο σχεδιασμός με «γεμάτη» την αγορά αν χρειασθεί κάτι στο ρόστερ, αλλά και να οργανωθεί και να προγραμματισθεί η ομάδα από τώρα κι όχι την τελευταία στιγμή, αποφάσισε να κάνει τον σχεδιασμό της από αυτή την εβδομάδα (αρχές Ιουλίου).

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, έχει ξεκαθαρίσει και το όνομα του προπονητή αυτής της σεζόν, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο αυτές τις μέρες.

Ο λόγος που δεν ανακοινώνεται ακόμα ο προπονητής του «Ροδίων», είναι πως υπάρχουν ακόμα ορισμένες λεπτομέρειες,  που πρέπει να συζητηθούν κι αυτό ενδεχομένως θα γίνει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα επίσης, αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες που ήσαν στην ομάδα την περασμένη περίοδο, τους οποίους οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να κρατήσουν και για τη νέα περίοδο στην Α2, μιας και εχουν την απαραίτητη εμπειρία της Κατηγορίας για την οποία σχεδιάζεται το «Ροδίων».
Όλα αυτά, θα έχουν αποτέλεσμα και θα είναι ανακοινώσιμα τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΗ
Η Διοίκηση, οι συμπαίκτες του αλλά και ο κόσμος της ομάδας, έστελνε διαρκώς χθες ευχές στον Νίκο Μακρή, που μπήκε στο κλαμπ των χαζομπαμπάδων.

Η σύζυγός του  Έφη Κατταβενού την Κυριακή 24 Ιουνίου έφερε στον κόσμο δύο τρισχαριτωμένα δίδυμα αγοράκια, που σαφώς θα αποτελέσουν τους διαδόχους του. Να ζήσουν τρισευτυχισμένα  και οι γονείς να τα δουν όπως εκείνοι επιθυμούν…