Μεταγραφές, ανατροπές  και όλα πρίμα στην Κατταβιά

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η προσπάθεια των ανθρώπων της Κατταβιάς να ενισχύσουν την ομάδα τους με τρόπο, που θα την προφυλάξει από τους κινδύνους που αντιμετώπισε φέτος και θα της εγγυηθεί μία καλή και άνετη πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. 

 Οι «κιτρινόμαυροι» της Νότιας Ρόδου πέρασαν το Σαββατοκύριακο με το… ακουστικό του τηλεφώνου στο αυτί και οι προσδοκίες τους δεν διαψεύσθηκαν, καθώς όχι μόνο επιβεβαιώθηκε η ένταξη στο δυναμικό τους τεσσάρων ποδοσφαιριστών, αλλά και η ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση δύο, που θεωρούνται χαμένοι. 

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Μανώλη Φραντζή θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο καταγόμενος από την Κάρπαθο, 28χρονος αμυντικός μέσος Γιάννης Νταής, ο οποίος έπαιζε τα τελευταία χρόνια σε ομάδες του Πειραιά, όπου σπούδαζε. 

Επιπλέον, αποκτήθηκε ο επίσης 28χρονος, πρώην αμυντικός μέσος του Αστέρα Παστίδας, Αλέξανδρος Δραγάτης, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και επίσημα, η έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Γιαννακόπουλο (Αστέρας Παστίδας) και τον Γιάννη Φασάκη (Ιππότες). Υπάρχει δε η σοβαρή πιθανότητα στους τελευταίους δύο να προστεθεί ένας έμπειρος επιθετικός. 
                                  
Ανατροπή με Σαλαμαστράκη-Νασόπουλο 
Στη θέση του μπαίνει, όπως όλα δείχνουν, το… μαντήλι που είχαν βγάλει οι Κατταβενοί για αποχαιρετήσουν τους Γιώργο Σαλαμαστράκη και Μανώλη Νασόπουλο. 

Ο πολύπειρος αμυντικός είχε πρόβλημα με τα επαγγελματικά ωράριά του, ωστόσο η χρυσή τομή βρέθηκε, ενώ ο γεννημένος το 1990 επιθετικός, ο οποίος επρόκειτο να μετακομίσει στην Κάρπαθο, φέρεται να άλλαξε γνώμη και το πιθανότερο είναι να παραμείνει. 

Τέλος, στη θέση του φροντιστή της ομάδας θα συνεχίσει, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο Αποστόλης Χρυσανθάκης, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου.