Οριστικά τέλος για τον Αυγουστίνο η Ρόδος

Η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, στις αρχές του επόμενου μήνα θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η τελευταία ενέργεια του Αυγουστίνου Γιακάι ως διοικητικού παράγοντα της Ρόδου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα «πυρά» που δέχθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς της «Κακιάς Σκάλας» την επομένη της οριστικοποίησης του υποβιβασμού της ομάδας, όπως και τα πολλά και διάφορα που άκουσε από αρκετές πλευρές, πίκραναν τον απερχόμενο πρόεδρο των «ελαφιών» σε τόσο μεγάλο βαθμό, που τον οδήγησαν στην απόφαση να κλείσει το κεφάλαιο της Ρόδου οριστικά και αμετάκλητα.

Όπως είχε πει ο κ. Γιακάι στην πρόσφατη άτυπη Γ.Σ. στο ξενοδοχείο Semiramis, θα αποσυρόταν μεν από την προεδρία, ωστόσο θα παρέμενε στη διοίκηση από άλλο, λιγότερο απαιτητικό πόστο, συνεισφέροντας οικονομικά και μάλιστα γενναία.

Από το Σάββατο τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει. Ο ίδιος αναγνωρίζει πως έχει κάνει λάθη και μάλιστα σοβαρά, ωστόσο θεωρεί πως πάλεψε, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη και αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο, χωρίς να έχει τις βοήθειες και τη στήριξη που του είχαν υποσχεθεί, όταν αναλάμβανε τον σύλλογο σε μία ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη στιγμή.

Στο ίδιο μήκος κύματος «εκπέμπει» και ο αντιπρόεδρος Νίκος Ορφανός.
Ανακοίνωση για τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης θα βγει μόλις η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ελέγξει και «σφραγίσει» τα βιβλία του σωματείου.