Διατίθενται τα διαρκείας του Φοίβου

Διατίθενται από χθες από τη Διοίκηση της ομάδας του Φοίβου, τα διαρκείας της ομάδας για τη φετινή περίοδο, οπότε ο σύλλογος της Κρεμαστής θα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική Κατηγορία.

Οι τιμές τους είναι αναλογικές και με των άλλων ομάδων που συμμετέχουν φυσικά σε αυτή την Κατηγορία. Αφορούν τα χρυσά, τα οποία τιμώνται προς 150 Ευρώ και τα μπλε, τα οποία έχουν κοστολογηθεί προς 100 Ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φοίβου για τα διαρκείας, αλλά και γι’ άλλα επί μέρους θέματα που απασχόλησαν τη Διοίκηση του συλλόγου της Κρεμαστής, αναφέρει τα εξής:  

«Η Διοίκηση του Συλλόγου Γ.Σ ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ   είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία των  Εισιτηρίων  διαρκείας, ποδοσφαιρική σεζόν  2018 – 2019.  Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής οι τιμές των διάρκειας είναι 150 ευρώ (χρυσά) και 100 ευρώ (μπλε)

Επίσης Δ.Σ του συλλόγου  θέλει να στείλει  τις ευχές  του για γρήγορη ανάρρωση και να είναι γερή  στην ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΩΤTΟΥ κόρη του φροντιστή του Φοίβου   ΣΤΕΦΑΝΗ ΒΑΣΙΛΩΤTΟY.    
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ΕΥΚΛΗ για την συναίνεσή της στην παραχώρηση του ΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ».

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΟΥΣΑΪ
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φοίβος ενδιαφέρεται να αποκτήσει έστω και με την, μορφή δανεισμού τον 19χρονο Μπερνάρντο Μπανουσάι, ο οποίος ανήκει στον Ηρακλή Λάρδου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επέστρεψε από την Αλβανική Παρτιζάνι τον Γενάρη και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή Λάρδου και κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του Φοίβου, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα του Γιώργου Σταυριανού για να τον αποκτήσει.