Σέντρα στις 23 Σεπτεμβρίου για τη Γ΄Εθνική

Μια βδομάδα πριν το τέλος του Σεπτέμβρη,  θα γίνει η σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, στο οποίο μετέχουν φέτος  από δωδεκανησιακής πλευράς ο Ιάλυσος, ο Διαγόρας και ο Φοίβος.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ξεκινάει φέτος στις 23 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους οι ομάδες μας, που λογικά θα την ξεκινήσουν στα μέσα τον επόμενου μήνα.

Οι πρωταθλητές των Ενώσεων, ανάμεσά τους κι ο Φοίβος, θα πρέπει να έχουν κάνει τη δήλωση συμμετοχής τους μέχρι τις 14 Αυγούστου.

Τις  πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων –όπως έγινε γνωστό- που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή,  θα αναπληρώσουν  οι δευτεραθλήτριες ή και οι τριταθλήτριες ακόμα της κάθε  Ένωσης  και χρονικά θα έχουν δέκα μέρες για να πάρουν  τη θέση του πρωταθλητή, εάν βέβαια το θελήσουν.

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε η ΕΠΟ, ο καταρτισμός των Ομίλων θα γίνει μετά τις 14 Αυγούστου και με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που προέρχονται από τους κύκλους της Ομοσπονδίας, οι ομάδες του νησιού μας είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν φέτος σε  Όμιλο, που το παζλ των ομάδων θα είναι εντελώς διαφορετικό από το περυσινό...