Στο τεχνικό τιμ του Ιάλυσου ο Κουλούμπρης

Την παραμονή στο τημ της τεχνικής ηγεσίας του προπονητή τερματοφυλάκων Νεκτάριου Κουλούμπρη ανακοίνωσε χθες ο Ιάλυσος, παράλληλα με όλο το τεχνικό τήμ.

Ουσιαστικά όπως ανακοινώνεται, ξεκινάει από  σήμερα ο σχεδιασμός για την καινούργια χρονιά. Στόχος πάντως η δημιουργία μιας ομάδας ανταγωνιστικής, που θα παίξει και πάλι καλό ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσει τον τίτλο στην Κατηγορία.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Ιάλυσου για την τεχνική ηγεσία αναφέρει:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ  ανακοινώνει  την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα μια χρονιά με τον έμπειρο προπονητή τερματοφυλάκων Κουλούμπρη Νεκτάριο.

Με την ολοκλήρωση πλέον του προπονητικού team ο Μάρκος Στεφανίδης και οι συνεργάτες του, Μιχάλης Χαρτοφύλης και Νεκτάριος Κουλούμπρης ξεκινούν  σε συνεργασία με τον τεχνικό Διευθυντή τον σχεδιασμό της ομάδας μας για τη  νέα χρονιά.

Προτεραιότητα όλων είναι η παραμονή του περσινού κορμού και η ενίσχυση του με παίκτες από την ευρύτερη περιοχή της Δωδεκανήσου.

ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΧΙΝΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, με αφορμή τον τραυματισμό του νεαρού Νίκου Σαχίνη εκφράζει και δημόσια τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Η σχετική ανακοίνωση του ΔΣ αναφέρει:

«Ο πρόεδρος κ. Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ εκφράζουν στον ποδοσφαιριστή Νίκο Σαχίνη τις θερμότερες  ευχές για πλήρη ανάρρωση και άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Σου ευχόμαστε από αυτόν τον αγώνα να βγεις ακόμα πιο δυνατός».