Καλλιθέα: Τα συγχαρητήρια  ακόμη τη «ραίνουν»!

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου συνεχάρη την Καλλιθέα για την επιτυχία της να προβιβαστεί σε εθνική κατηγορία: «Θερμά συγχαρητήρια στην ΑΕ Καλλιθέας για την άνοδό της στη Γ’ εθνική κατηγορία του μπάσκετ!

Μια ιδιαίτερα αξιέπαινη προσπάθεια από παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και φίλαθλο κόσμο, κατέστη επιτυχημένη και πλέον η Ροδίτικη ομάδα θα αγωνίζεται στη Γ’ εθνική, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση του νησιού μας στον αθλητικό χάρτη.

Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο άμεσο μέλλον.

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.
Στέφανος Κυριαζής».


Τα δικά του συγχαρητήρια απέστειλε και ο ερασιτέχνης Κολοσσός ο οποίος έχει κι ένα λόγο παραπάνω να αισθάνεται υπερήφανος δεδομένου ότι δύο δικά του «παιδιά», ο προπονητής Στάθης Βλαχοδήμος και ο αθλητής Πάνος Παναγιωταράκος ήταν στελέχη της επιτυχίας: «Ο ΑΟ Κολοσσός συγχαίρει την ομάδα της Καλλιθέας για την πανηγυρική άνοδό της στη Γ’ εθνική.

Ευχόμαστε συνέχεια των επιτυχιών και της συνεργασίας μας.

Επίσης, είμαστε υπερήφανοι για τον προπονητή μας, Βλαχοδήμο Στάθη, και τους παίκτες (προπονητές) μας Παναγιωταράκο Πάνο και Σκορδάλη Γιάννη. Όλοι τους έδωσαν το μέγιστο που μπορούσαν γι’ αυτήν την άνοδο».

Επίσης, τα συγχαρητήριά της απέδωσε και η Ακαδημία Καλύμνου με το εξής μήνυμα: «Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA), με την παρούσα επιστολή, συγχαίρει την ομάδα της Α.Ε. Καλλιθέας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα μπαράζ ανόδου της Αθήνας και την άνοδό της στη Γ’ Εθνική.

Καλή επιτυχία στη δύσκολη συνέχεια κι ευχή όλων μας να κρατηθεί η σημαία του Δωδεκανησιακού μπάσκετ ψηλά !!!».