Να υπάρξει συνεργασία απαίτησε ο δήμαρχος Ρόδου από τα μέλη της πλειοψηφίας

Πραγματοποιήθηκε, προχθές το βράδυ, η συνεδρίαση της δημοτικής πλειοψηφίας Ρόδου, ως είθισται πριν από κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Μετρώντας αρκετές απουσίες λόγω της περιόδου, η συζήτηση κύλησε ομαλά και εκτός από την ενημέρωση που έγινε για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δ.σ., ο Δήμαρχος, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, θέλησε να κάνει κάποιες συστάσεις στους συμβούλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο κ. Χατζηδιάκος συνέστησε στους Αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους να βελτιώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, καθώς προφανώς ο ίδιος έγινε αποδέκτης παραπόνων.

Συγκεκριμένα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το τελευταίο διάστημα παρουσιάζονται κάποιες ενδοπαραταξιακές…κόντρες στη δημοτική πλειοψηφία που, σε πολλές περιπτώσεις, έχουν να κάνουν με την επικάλυψη αρμοδιοτήτων.

Πάντως, κάποιοι λένε ότι οι «κόντρες» αυτές δεν αποκλείεται να έχουν σχέση και με το γεγονός ότι αρχίζουμε να μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και ότι αναμένεται να γίνουν πιο έντονες όταν… θα ξεκινήσει η μάχη του σταυρού!