Προς «διαζύγιο» οδεύουν ΑΕΡΑ και Χοσάδας

Συγκροτήθηκε σε Σώμα η νέα Διοίκηση της ομάδας του ΑΕΡΑ με πρόεδρο τον Χρήστο Χριστοφή, ο οποίος αμέσως έπιασε δουλειά, προκειμένου να σχεδιάσει και να οργανώσει ένα νέο ΑΕΡΑ ανταγωνιστικό, που θα έχει σαν βάση τα δικά του παιδιά.

Αναλυτικότερα, το Διοικητικό Σώμα του ΑΕΡΑ συγκροτήθηκε ως εξής:   
Πρόεδρος: Xριστοφής Χρήστος
Α' Αντιπρόεδρος: Σωτήρης Κασιώτης
Β' Αντιπρόεδρος: Νικολής Τσαμπίκος
Γ' Αντιπρόεδρος: Xατζηαντώνης Μιχάλης
Γραμματέας: Πελλού Ειρήνη
Ταμίας: Kαλογήρου Γεώργιος
Εκπρόσωπος Τύπου: Συμιακός Μιχαήλ
Αναπληρωματικά Mέλη: Γιώργου Αναστάσιος, Χαρτερός Παύλος, Καλογήρου Κυριάκος, Καλογήρου Βασίλειος, Δοντάς Αναστάσιος, Βασιλώττος Βασίλειος.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΧΟΣΑΔΑ
Στο μεταξύ έγινε γνωστό πως παρελθόν θα αποτελέσει από τον πάγκο των «ερυθρολεύκων» ο μέχρι πρότινος προπονητής Βαγγέλης Χοσάδας. Ως αντικαταστάτης του προορίζεται ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει χρηματίσει στους πάγκους της Κύπρου, του Αστέρα Μασσάρων και του Ηρακλή Λάρδου.

Οι συζητήσεις και οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει και δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ημερών να υπάρξουν αποτελέσματα και ανακοινώσεις.

Σε ό,τι αφορά τον Βαγγέλη Χοσάδα, δεν μπορεί κανείς από τώρα να προεξοφλήσει αν τελικά θα παραμείνει υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΑΕΡΑ.

ΓΕΝ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΣ
Ο ΑΕΡΑ εξέδωσε χθες ακόμα μια ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρει τον Φοίβο για την κατάκτηση του τίτλου στην Α΄Κατηγορία και ανακοινώνει πως γενικός αρχηγός της ομάδας την ερχόμενη περίοδο, θα είναι ο κ. Τριαντάφυλλος Τριανταφύλλας. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Το νέο ΔΣ της ΑΕΡΑ εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο ποδοσφαιρικό και μη και παράλληλα δίνει συγχαρητήρια στον Φοίβο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Επίσης ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους τρεις εκπροσώπους μας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ενημερώνουμε ότι μετά την συγκρότηση σε Σώμα του ΔΣ αποφασίσθηκε πως τη θέση του γενικού αρχηγού της ανδρικής ομάδας θα αναλάβει ο Τριαντάφυλλος Τριανταφύλλας».