Μία ξεχωριστή βραδιά σήμερα στο Ρωμαϊκό Ωδείο

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης και στήριξης μεγάλων εκδηλώσεων και διοργανώσεων, πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου μία ξεχωριστή βραδιά, σήμερα στις 9:30 το βράδυ και προσκαλεί όλους τους Ροδίτες, τις Ροδίτισσες και τους επισκέπτες του νησιού, να απολαύσουν την Πανσέληνο στο μοναδικής ομορφιάς Ρωμαϊκό Ωδείο, στην Αρχαία Ακρόπολη τη Ρόδου, με τη συναυλία της Λαμπρινής Καρακώστα. 

Η ερμηνεύτρια είναι γνωστή από την τετραετή συνεργασία της με τον Σωκράτη Μάλαμα και μας συστήνεται πλέον και ως δημιουργός, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της άλμπουμ. 

Με την κλασική της κιθάρα και το μεταλλόφωνό της, πότε μας συγκινεί με την ευαισθησία της και πότε μας ξεσηκώνει με τα κρουστά της. 

Παρέα με την εξαιρετική Ροδίτισσα τσελίστρια Δέσποινα Σπανού, μας παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια, συμμετοχές της στη δισκογραφία, τραγούδια νέων δημιουργών με κοινές ανησυχίες, αλλά και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών. Εκεί που η παιδικότητα συναντά την θηλυκότητα, η εσωτερικότητα, την ένταση, το όνειρο την πραγματικότητα, η δημιουργός και ερμηνεύτρια θα παίξει και θα τραγουδήσει, για να μας θυμίσει πως μόνο «Η Αγάπη μένει», σε μια βραδιά αγάπης, όπου με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. 
Ποιήματα θα απαγγείλει η ηθοποιός Μαρία Μανιώτη. 
Στην εκδήλωση συμμετέχει και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Μαζί με δύναμη για τη ζωή».

Η είσοδος είναι  ελεύθερη. 
Προαιρετικά: συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας.