Απροσδόκητη και  «πικραμένη» αποχώρηση  από τη Χάλκη

Μάλλον απροσδόκητα και με τρόπο που αφήνει πίσω του ερωτηματικά, έκλεισε για τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο το κεφάλαιο της Χάλκης. Ο από χθες πρώην τεχνικός διευθυντής του συλλόγου και ταυτόχρονα υπεύθυνος της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Ρόδο,  ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσω ανάρτησής του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα:
 

«Έπειτα από τρία χρόνια ενεργούς προσφοράς, μία όμορφη διαδρομή γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες και ξεχωριστές στιγμές, μία γενναία πορεία με ευχάριστες γνωριμίες και ουσιαστικές συνεργασίες, έφτασε στο τέλος της.

Με ανάμικτα συναισθήματα πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον Α.Σ. Χάλκης, που ήταν το δεύτερο σπίτι μου και απ’ όπου αντλούσα καθημερινά δύναμη και ενέργεια για να προσφέρω καθημερινά τα μέγιστα.
Δεν είναι της ώρας, παρά την πίκρα μου, να εξηγήσω του λόγους που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ωστόσο θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Μανώλη Συντυχάκη και τον Ανδρέα Χίου.
Όλα δυστυχώς έχουν ένα τέλος. Ότι όμως τελειώνει, κάτι νέο και ελπιδοφόρο ξεκινάει…»

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα παραμείνει ενεργός στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, απλά το πού, το πότε και το πώς, θα το αποφασίσει αφού ξεκουραστεί.