Δύο «αντίο» που δεν ήθελαν στον Διαγόρα Βατίου

Να αναζητήσει ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα είναι σε θέση να καλύψει τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας του Διαγόρα Βατίου, υποχρεώνει τον Γιάννη Καμπούρη η αποχώρηση του Νίκου Μοσχή.

Ο 37χρονος αθλητής, ο οποίος ήταν τα τελευταία χρόνια ένας από τους βασικούς και αναντικατάστατους των «κυανέρυθρων», αναγκάστηκε να πει «αντίο» λόγω των επαγγελματικών του ωραρίων και το πλέον πιθανό είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Πέραν του Μοσχή, οι Βατενοί αναμένεται να αποχαιρετήσουν και τον Λάμπρο Ζωάννου, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να δοκιμάσει την τύχη του σε υψηλότερο επίπεδο (οι φήμες τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στον Ιάλυσο), συνεπώς ο προπονητής τους ενδιαφέρεται και για την απόκτηση ενός επιθετικογενή ποδοσφαιριστή.

Κι αν για την κάλυψη των παραπάνω δύο κενών δεν υπάρχει άγχος, καθώς αργά ή γρήγορα οι λύσεις θα βρεθούν, δεν συμβαίνει το ίδιο για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Διαγόρας χρειάζεται τερματοφύλακα και μέχρι να βρει τον κατάλληλο, ο Γιάννης Καμπούρης θα κάθεται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα.