Μπαϊρακτάρης: «Πώς με κρατάνε με το ζόρι»;

Για τον τρόπο που επέλεξε η διοίκηση του Άρη να αντιμετωπίσει το αίτημά του να αποδεσμευτεί διαμαρτύρεται ο Μάριος Μπαϊρακτάρης.

Όπως αναφέρει στη γραπτή δήλωσή του ο 28χρονος επιθετικός, οι «κιτρινόμαυροι» αξιώνουν χρήματα για να τον αφήσουν ελεύθερο, τη στιγμή που η προ πενταετίας απόκτησή του δεν τους κόστισε τίποτα. «Ή παίρνεις αυτά που σου προτείνουμε, ή φέρνεις λεφτά για να αποχωρήσεις», υποστηρίζει πως άκουσε από τους διοικούντες ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά του:        

«Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω δώσει και την ψυχή μου για τον Άρη. Έχω προσφέρει και έχω ματώσει για την ομάδα και κανείς δεν μπορεί να με κρατάει δέσμιο με το έτσι θέλω. Το χωριό το έχω αγαπήσει και με έχει αγαπήσει όλο αυτό το διάστημα και δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Όταν πήρα μεταγραφή στον Άρη, ο Εθνικός δεν πήρε ούτε ένα ευρώ και τώρα αξιώνουν ποσό για να με αφήσουν ελεύθερο. Έχω ζητήσει εδώ και μια εβδομάδα να αποχωρήσω και στη διοίκηση παραμένουν κάθετοι. Πως κρατάνε έναν ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να παίξει στην ομάδα τους με το ζόρι;

Θεωρούν πως θα αποδώσει καλύτερα μετά από αυτό; Με κάλεσαν στο Δ.Σ και μου πρότειναν ένα ποσό για να παραμείνω, χωρίς καν να συζητήσουν μαζί μου και ουσιαστικά μου έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό. Η παίρνεις αυτά ή φέρνεις λεφτά για να αποχωρήσεις! Μου ζήτησαν χρηματικό ποσό για να με αποδεσμεύσουν την στιγμή που δεν έχουν τηρήσει τα συμφωνηθέντα μας από την προηγούμενη σεζόν. Μετά από πέντε χρόνια προσφοράς στην ομάδα, ανέφερα πως μπορεί να μην παίξω ποδόσφαιρο μετά την συγκεκριμένη απόφαση, για να πάρω απάντηση από μέλος του Δ.Σ την φράση «δεν με νοιάζει». Ευχαριστώ όλο τον φίλαθλο κόσμο του Αρχαγγέλου για την στήριξη. Να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη για τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε και εύχομαι να δουν τον Άρη όπως ακριβώς ονειρεύονται.»

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για την απόκτηση του Μάριου Μπαϊρακτάρη ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες , μεταξύ των οποίων είναι ο Κλεόβουλος, ο Κλεάνθης και ο Απόλλων Καλυθιών.