Συλλεκτικά κέρματα για τον τουρισμό της Ρόδου

Άρχισε από χθες από την Τράπεζα της Ελλάδος, η διάθεση στο κοινό ενός χρυσού συλλεκτικού νομίσματος, αφιερωμένου στον Ηρόδοτο, καθώς και σειράς με τα οκτώ ελληνικά κέρματα ευρώ κοπής 2018, σε συσκευασία τρίπτυχου εντύπου Blister, με θέμα «Τουρισμός-Ρόδος».

Ειδικότερα, το Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (Ι.Ε.Τ.Α.) της Τράπεζας της Ελλάδος, στο πλαίσιο του νομισματικού προγράμματός του για το 2018, προχώρησε στην παραγωγή ενός χρυσού συλλεκτικού νομίσματος με θέμα «Ελληνικός Πολιτισμός-Ιστορικοί-Ηρόδοτος», που πωλείται από την Πέμπτη.

Στο μεταξύ, ξεκίνησε από χθες και η διάθεση στο κοινό σειρών με τα οκτώ ελληνικά κέρματα ευρώ κοπής  2018, σε συσκευασία τρίπτυχου εντύπου Blister με θέμα «Τουρισμός-Ρόδος», συλλεκτική συσκευασία που επιμελήθηκε η καλλιτέχνης Αρετή Μιχελιουδάκη.

Σειρά με τα οκτώ ελληνικά κέρματα ευρώ κοπής  2018, σε συσκευασία τρίπτυχου εντύπου blister με θέμα «Τουρισμός-Ρόδος»:
Συσκευασία: τρίπτυχη συσκευασία σε θήκη
Μέγιστη ποσότητα τύπωσης: 15.000 τεμ.
Ποιότητα τύπωσης: λαμπρή ακυκλοφόρητη
Τιμή διάθεσης: 12,90€, πλέον Φ.Π.Α..
Καλλιτέχνης συλλ. συσκευασίας: Α. Μιχελιουδάκη

Πού μπορείτε να τα προμηθευτείτε:
A. Κεντρικό Κατάστημα Τράπεζας της Ελλάδος:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ελευθερίου Βενιζέλου 21
ΑΘΗΝΑ 102 50
(είσοδος από Σταδίου 14)
Δευτέρα-Πέμπτη: 08.00-14.30
Παρασκευή: 08.00-14.00
B. Υποκαταστήματα Τράπεζας της Ελλάδος
Ακολουθείται διαδικασία «προεγγραφής», βάσει της οποίας απαιτείται η προσέλευση του ενδιαφερομένου ή εξουσιοδοτημένου από αυτόν προσώπου σε Υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος και η καταβολή αντιτίμου. Ακολουθεί ενημέρωση του πελάτη για τον χρόνο παραλαβής του προϊόντος.