Η παράσταση «Για Στέργκος το μωρό… αλγκιώς γάμος γιοκ», περιοδεύει στα χωριά της Ρόδου

Στο πλαίσιο της στήριξης από πλευράς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου των πολιτιστικών δράσεων και των εκδηλώσεων που οργανώνουν οι πολιτιστικοί φορείς στην περιοχή μας, έχει θέσει υπό την αιγίδα της, την θεατρική παράσταση «Για Στέργκος το μωρό… αλγκιώς γάμος γιοκ» που ανεβάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαγγέλου «Ο Αίθωνας».

Οι παραστάσεις ξεκίνησαν από τον περασμένο Μάιο και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 και πραγματοποιούνται με την συνεργασία των κατά τόπους πολιτιστικών συλλόγων δέκα θεατρικών παραστάσεων σε χωριά της Ρόδου.

Πρόκειται για δέκα παραστάσεις που θα παρουσιαστούν με τη συνεργασία δέκα κατά τόπους πολιτιστικών συλλόγων του νησιού της Ρόδου.

Πρόκειται για την αρχαγγελίτικη ηθογραφία του Μιχάλη Τσακίρη «Για Στέργκος το μωρό… αλγκιώς γάμος γιοκ» σε σκηνοθεσία του Παναγιώτη Τσακίρη, σκηνικά Αντώνη Τσακίρη και μουσική επιμέλεια Αντώνη Κολιού, η οποία έχει παρουσιαστεί ήδη με μεγάλη επιτυχία.

Τους ρόλους ερμήνευσαν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Γ. Βασιλειάδης, Β. Γέροντα, Σ. Ζανεσής, Μ. Κόζα, Τσ. Κοντόγιαννου, Φλ. Λεβέντη, Τσ. Μακιάρη, Σ. Νικολού, Τσ. Πολυχρόνη, Σ. Σακελλάρης, Χρ. Σαρή, Μ. Σαρικάς, M. Τουβραδόπουλος, Ν. Τσακίρη, Ν. Τσακίρης.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων έχει ως εξής:
• 1η  Ιουλίου 2018 – Καλυθιές (σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Ο Φάρος’)
• 14 Ιουλίου 2018 – Παραδείσι (σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Ωρίωνας)
• 4 Αυγούστου 2018 – Άγιος Ισίδωρος (σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ισιδώρου)
• 2 Σεπτεμβρίου 2018 – Έμπωνα (σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Ο Αττάβυρος’)
• 23 Σεπτεμβρίου 2018 – Γεννάδι (σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Γενναδίου)