Σήκωσαν τα «μανίκια»  και ξεκίνησαν στον Άρη

Στη δουλειά «στρώθηκαν» οι άνθρωποι του Άρη, με στόχο να αρχίσουν να θέτουν τα θεμέλια της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τον Αρχάγγελο στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συμφωνία της διοίκησης με τον προπονητή Γιώργο Σάββενα είναι οριστική και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί, κάτι που προφανώς δεν θα μπορούσε να γίνει πριν επισημοποιηθεί η ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Στάθη Φαρμακίδη.

Οι «κιτρινόμαυροι» το έκαναν χθες, με τρόπο που περιγράφει ένα απόλυτα πολιτισμένο «διαζύγιο», που δεν άφησε πίσω του κακίες: 

«Ο Άρης Αρχαγγέλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Στάθη Φαρμακίδη.

Μέσα από τη συνύπαρξή μας με τον Στάθη, αποκομίσαμε εμπειρίες και διδαχθήκαμε αρκετά. Αγαπήθηκε από τον κόσμο του Άρη και του Αρχαγγέλου όσο λίγοι προπονητές και παρότι επιλέξαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας, φεύγει σαν φίλος αφήνοντας πίσω αρκετές όμορφες αναμνήσεις.

Η πόρτα του Άρη θα είναι ανοιχτή γι’ αυτόν και στο μέλλον. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, με υγεία».

Ανανέωσαν Κοντόγιαννος-Πομπού
Μετά τον Δημήτρη Γκίκα, άλλοι δύο βασικότατοι ποδοσφαιριστές της ομάδας επέλεξαν να παραμείνουν στην υπηρεσία της. 

Ο πολύπειρος μέσος Γιώργος Κοντόγιαννος θα συνεχίσει να είναι μία από τις «σημαίες» του Άρη, με την προσδοκία να επαναλάβει την εξαιρετική σεζόν που έκανε φέτος, ενώ το «ναι» είπε και ο Παναγιώτης Πομπού, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη της άμυνας.

Η τελευταία θα χρειαστεί προσθήκες, καθώς στην απώλεια του Χρήστου Ζαρκαδούλα, ο οποίος «μετακομίζει» στην Κάρπαθο λόγω δουλειάς, αναμένεται να προστεθεί άλλη μία σημαντική…

Έτοιμος για «αντίο» ο Τσελεπίδης
Το σκέφτηκε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί, ωστόσο τα… «κουκιά» δεν του έβγαιναν, λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων, για να συνεχίσει στον αγαπημένο του Άρη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 31χρονος Μιχάλης Τσελεπίδης αποφάσισε να ζητήσει την ελευθέρα του, συνοδεύοντας το μεγάλο «ευχαριστώ» του στους «κιτρινόμαυρους» με ευχές για καλή επιτυχία τη νέα σεζόν. 

Ο Μιχάλης Τσελεπίδης έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις, η μία εκ των οποίων είναι από τον Κλεόβουλο. Αυτός είναι, στην παρούσα φάση, το φαβορί να τον αποκτήσει.