Συνεργασία της περιφέρειας με το μουσείο φυσικής ιστορίας Κρήτης

Συνεργασία της περιφέρειας με το μουσείο φυσικής ιστορίας Κρήτης

Συνεργασία της περιφέρειας με το μουσείο φυσικής ιστορίας Κρήτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 477 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση στην περιφέρεια με τη διευθύντρια της έκθεσης του μουσείου φυσικής ιστορίας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη είχε ο αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος Γιάννης Φλεβάρης.

Με δηλώσεις του χτες ο κ. Φλεβάρης έκανε γνωστό ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να μεταφερθεί σε κάποια νησιά μας, μέρος των εκθεμάτων και του υλικού που φιλοξενείται στο μουσείο, το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Έγινε από τη διευθύντρια της έκθεσης του μουσείου προς την περιφέρεια η πρόταση αν είναι εφικτό να μεταφερθούν στα νησιά μας και ειδικά στα ακριτικά όπου οι μαθητές στερούνται της δυνατότητας να έρθουν σε επαφή με ανάλογο υλικό, τα εκθέματα του μουσείου και το σπουδαίο επιστημονικό υλικό.

Έτσι, μπορεί να δοθεί η δυνατότητα παρουσίασής τους στους μαθητές οι οποίοι στερούνται αυτά που έχουν οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων και του νησιού της Κρήτης.

Της ανέφερα ότι άμεσα θα έρθω σε επαφή με τη συνάδελφό μου υπέυθυνη για προγράμματα δια βίου μάθησης Χαρούλα Γιασιράνη και με τις υπηρεσίες της περιφέρειας για να συντονίσουμε αυτή τη δράση αρχής γενομένης από το Σεπτέμβριο στην έναρξη του σχολικού έτους».

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου