Τριήμερο 3on3 τον Ιούλιο στη Ρόδο!

Σε περίπου τρεις εβδομάδες η Ρόδος θα φιλοξενήσει μία διοργάνωση που παραδοσιακά προσελκύει το ενδιαφέρον της νεολαίας αλλά που δυστυχώς δεν έχει καθιερωθεί κι έχει χρόνια να διεξαχθεί.

Πρόκειται για το δημοφιλές 3on3, το οποίο επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο ύστερα από έμπνευση του αρχηγού του Κολοσσού H Hotels, Γιάννη Γεωργαλλή, που βρήκε υποστηρικτές τον ερασιτέχνη Κολοσσό και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

«Το 12HOOPS είναι ένα τριήμερο 3on3 event καλαθοσφαίρισης που θα διεξαχθεί στις 20-21-22 Ιουλίου, στη Ρόδο. Στηρίχθηκε στην ιδέα του καλαθοσφαιριστή του Κολοσσού H Hotels, Γιάννη Γεωργαλλή, και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΑΟ Κολοσσό Ρόδου.

Το 2018 είναι η πρώτη χρονιά που διεξάγεται το event και έχει στόχο να καθιερωθεί ως το ετήσιο κάλεσμα για ανάδειξη ταλέντων από όλα τα Δωδεκάνησα και όχι μόνο. Η έμπνευση προέκυψε από την ανάγκη να δείξουν παιδιά ηλικίας 9 ετών και άνω το ταλέντο τους ενώπιον γνωστών ονομάτων του επαγγελματικού μπάσκετ, διεθνών διαιτητών και συγχρόνως να διασκεδάσουν».