Εκτός Ρόδου  «ψάχνεται» ο Κλεάνθης

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα εγγυηθούν ένα αξιοπρεπές επίπεδο παραγωγικότητας, είναι στην παρούσα φάση το μεγάλο άγχος των ανθρώπων του Κλεάνθη.

Η αποχώρηση του πρώτου σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, Αντώνη Γεωργαλλή, καθώς και του Στάθη Αλεξανδρίδη, δημιούργησαν ένα μεγάλο κενό και με δεδομένο πως οι επιλογές σε τοπικό επίπεδο είναι περιορισμένες, οι Παραδεισιώτες αναγκάστηκαν να διευρύνουν το πεδίο της αναζήτησής τους πέρα από τη… θάλασσα.  

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση και ο προπονητής Ανδρέας Σταύρου έχουν εντοπίσει, μεταξύ άλλων, μία ενδιαφέρουσα περίπτωση Βορειοελλαδίτη επιθετικού, την οποία και εξετάζουν με μεγάλη προσοχή, καθώς θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για την τελική επιλογή τους.

Προχωράει το βοηθητικό
Η έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών, που θα αφήσουν πίσω τους το νέο προπονητήριο του Κλεάνθη, είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα που έχουν βάλει οι άνθρωποι του συλλόγου.  Παρότι οι ρυθμοί δεν είναι τόσο γρήγοροι όσο θα επιθυμούσαν, οι Παραδεισιώτες παραμένουν αισιόδοξοι, βλέποντας να ολοκληρώνεται, σιγά σιγά, η περίφραξη του χώρου.

Ωραίες βραδιές στην πλατεία
Δεκάδες φίλοι του ποδοσφαίρου συνεχίζουν να επισκέπτονται, κάθε βράδυ, το στέκι του Κλεάνθη στην πλατεία Παραδεισίου, για να γευτούν παραδοσιακό σουβλάκι. Οι παράγοντες του σωματείου ευχαριστούν θερμά τον κόσμο για τη στήριξή του και περιμένουν τα ακόμα καλύτερα μέσα στον Ιούλιο.