Δεν συνεχίζει ο Κυρίτσης στην Παστίδα

Είναι ξεκάθαρο πως απομένουν  μερικές πινελιές ακόμα, για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας του Αστέρα Παστίδας,  το οποίο η Διοίκηση του συλλόγου κι ο προπονητής Χρυσόστομος Χάσταλης ολοκλήρωσαν σχετικά νωρίς, προκειμένου μέσα στο καλοκαίρι να ασχοληθούν και με άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα.  

Στο θέμα του ρόστερ, αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί παρελθόν πλέον ο Κώστας Κυρίτσης.

Ο 27χρονος επιθετικός αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια στην ομάδα. Την περίοδο 2017-18 είχε 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά τώρα αποχωρεί από το έμψυχο υλικό των κυανόλευκων για δικούς του λόγους.

Επίσης,  αξίζει να σημειωθεί, πως η Διοίκηση Λιαμή είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον έμπειρο Νίκο Μοσχή, ο οποίος φορούσε μέχρι πρότινος τη φανέλα του Διαγόρα Βατίου.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν και όπως χαρακτηριστικά έγινε γνωστό χθες, απομένει μόνο το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Τάκη Χαριτάκη. Ο Αστέρας έχει κάνει τις προτάσεις του και περιμένει τις απαντήσεις από τον ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος,  όπως έγινε γνωστό,  θέλει να μείνει στον Αστέρα, αρκεί να βρεθεί το σημείο επαφής.