Στον ΑΕΡΑ ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πλέον και με τη βούλα, ο νέος προπονητής του ΑΕΡΑ διαδεχόμενος στον πάγκο των ερυθρολεύκων τον Βαγγέλη Χοσάδα.

Ο νέος τεχνικός του ΑΕΡΑ, υπενθυμίζεται πως ήταν στον πάγκο της ομάδας του Αστέρα Μασσάρων, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες. Φεύγοντας από εκεί ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κύπρου και στη συνέχεια ήταν ελεύθερος.

Ο ΑΕΡΑ εκτιμώντας τις γνώσεις του, τις φιλοδοξίες του, αλλά και την όρεξη για δουλειά που τον διακατέχει, τον προσέγγισε και συζήτησε μαζί του συμφωνώντας τελικά να είναι εκείνος τεχνικός της ομάδας για την περίοδο 2018-19.

Ο ΑΕΡΑ εξέδωσε χθες τη σχετική ανακοίνωση αναφέροντας μάλιστα σε αυτήν πως άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Κοιλιάς.

Αναλυτικά,  η ανακοίνωση:  
«To Δ.Σ της Α.Ε.Ρ.Α ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου για την ανδρική ομάδα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Κοιλιάς».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΣΑΔΑ
Ύστερα από τη συμφωνία του ΑΕΡΑ με τον Κώστα Παπαδόπουλο η Διοίκηση Χριστοφή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον απερχόμενο προπονητή Βαγγέλη Χοσάδα και στην οποία αναφέρει:

«Το Δ.Σ της Α.Ε.Ρ.Α αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Βαγγέλη Χοσάδα για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας ως προπονητής του ανδρικού τμήματος και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας»