Αστέρας Παστίδας: Δύο ακόμα… κι έκλεισε το ρόστερ

Τα τυπικά απομένουν στην Παστίδα για την ένταξη στο ρόστερ  δυο ακόμα ποδοσφαιριστών.

Ενός δικού του κι ενός ακόμα έμπειρου παίκτη, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν πολύ στην προσπάθεια του Αστέρα να φτάσει στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στην Α΄Τοπική Κατηγορία.

Ο ένας είναι «δικός του» και δεν είναι άλλος από τον Τάκη Χαριτάκη, ο οποίος συζήτησε και με άλλες ομάδες, αλλά όπως όλα δείχνουν θα φορέσει και πάλι τα κυανόλευκα. Ο Αστέρας έχει συμφωνήσει μαζί του και απομένουν τα τυπικά για την περίπτωση της παραμονής του.

Ο δεύτερος όπως είναι ήδη γνωστό είναι ο Νίκος Μοσχής, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Βατίου, έχει συζητήσει με τη Διοίκηση Λιαμή και θέλει να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας, για ένα ακόμα λόγο. Διαμένει στην Παστίδα.

Με αυτές τις δυο περιπτώσεις, όπως διαμείφθηκε σχετικά χθες, ο Αστέρας ολοκληρώνει το ρόστερ του . Θα εξετάσει και πάλι κάτι, εάν αυτό είναι  εξαιρετικό και ταιριάζει στη χημεία της ομάδας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓ ΜΑΡΚΕΛΑ
Όπως ανακοινώθηκε σχετικά χθές και στο πλαίσιο της οικονομικής στήριξης, ο Αστέρας θα διατηρήσει και πάλι φέτος το στέκι του για την πανήγυρη της Αγίας Μαρκέλας.

Όπως ανέφεραν οι Διοικούντες χθες, το στέκι θα ανοίξει μία εβδομάδα πριν από την εορτή και καλούνται οι φίλοι της ομάδας, αλλά και τα μέλη του Αστέρα να συνδράμουν και να στηρίξουν και αυτή την προσπάθεια.