Χρειάζεται δυο «άσσους» ο Διαγόρας

Η πρώτη εβδομάδα του Ιούλη αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για τον Διαγόρα, ο οποίος αναζητεί ποδοσφαιριστές για να δημιουργήσει το ρόστερ του, που θα τον φέρει με την κατάλληλη προετοιμασία  και δουλειά, στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.

Οι κυανέρυθροι γνωρίζουν καλά τι εχουν… και τι θέλουν.

Πρώτος στόχος τις αμέσως επόμενες μέρες, είναι η ολοκλήρωση του βασικού κορμού στο ρόστερ.  Όπως έγινε γνωστό και μετά την αποχώρηση από τα γκολπόστ της ομάδας των Μανώλη Στεφανάκου και Κώστα Σαμολαδά,  στα άμεσα σχέδια βρίσκεται σε προτεραιότητα,  η εξεύρεση δυο ικανών τερματοφυλάκων με τον ένα από τους δυο να είναι πρώτης γραμμής και να έχει πολλές εμπειρίες από τον χώρο της Γ΄Εθνικής.

Στον Διαγόρα έχει συμφωνήσει να μείνει ο Μπαμπανιώτης. Οπότε η απόκτηση δυο ικανών γκολκίπερ είναι σίγουρα αναγκαία.

Παράλληλα στους άμεσους στόχους, είναι ένας πολύ καλός στόπερ κι ένας αμυντικός χαφ. Και για τους δυο, ο Διαγόρας βρίσκεται σε αναζήτηση.

Υπάρχουν περιπτώσεις στα υπ όψιν αλλά τηρείται για όλους στάση αναμονής.

Ο Νίκος Παντέλης πάντως θέλει όπως τόνισε χαρακτηριστικά «Το ρόστερ της ομάδας να είναι έτοιμο κατά 85-90%, οταν θα ξεκινάμε την προετοιμασία προκειμένου να δουλέψουμε σωστά και προς την κατεύθυνση των στόχων μας»

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η προετοιμασία του Διαγόρα για την περίοδο αυτή θα ξεκινήσει γύρω στις 25 Ιουλίου, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς είναι οριστική και αμετάκλητη.

«ΑΚΡΙΒΟΣ» Ο ΦΑΒΑΛΙ
Ψάχνοντας από τώρα ένα καλό οργανωτή στο παιχνίδι του ο Διαγόρας κύρια στον επιθετικό τομέα, έκανε μια πρώτη επαφή με τον Λούκας Φαβάλι, ο οποίος «αρέσει» από πέρυσι στους ιθύνοντες του γηραιού, όταν φορούσε την φανέλα του Ιάλυσου και είχε μέχρι χθες συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθροκίτρινους του νησιού μας.

Η πρώτη κρούση δεν καρποφόρησε καθώς θεωρήθηκαν μεγάλες οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, που δεν αποκλείεται να συμφωνήσει εκ νέου με τον Ιάλυσο.