Εποχή Σάββενα στον Άρη Αρχαγγέλου

Χθες το πρωί ήρθε η εδώ και λίγες μέρες αναμενόμενη ανακοίνωση της διοίκησης του Άρη για την πρόσληψη του Γιώργου Σάββενα.

Οι «κιτρινόμαυροι» εμπιστεύονται στον πρώην προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών, του Ιάλυσου και του Κλεάνθη, τη δημιουργία της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τον Αρχάγγελο στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με την ευχή να μακροημερεύσει και να συνδέσει το όνομά του με επιτυχίες.

Επιπλέον, η διοίκηση προχώρησε στην επισημοποίηση της συμφωνίας της με τον πολύπειρο μέσο Γιώργο Κοντόγιαννο, ο οποίος θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα χτιστεί η νέα ομάδα. Η ανακοίνωση: 

«Ο Γ. Φ. Σ. Άρης Αρχαγγέλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Γιώργο Σάββενα. Είμαστε χαρούμενοι για την επίτευξη της συμφωνίας μας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας. 
 

«Την ομάδα της καρδιάς του θα συνεχίσει να υπηρετεί ένας από τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές της, ο Γιώργος Κοντόγιαννος»
«Την ομάδα της καρδιάς του θα συνεχίσει να υπηρετεί ένας από τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές της, ο Γιώργος Κοντόγιαννος»


Επίσης, ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Κοντόγιαννο. Ευχόμαστε και σε αυτόν υγεία και κάθε επιτυχία με τα κιτρινόμαυρα». 

Μόνο ελεύθερο θα διεκδικήσει τον Δήμο
Είναι εύλογο πως οι άνθρωποι του Άρη δεν θα μπορούσαν να μείνουν αδιάφοροι απέναντι στην προοπτική να επανεντάξουν στο δυναμικό της ομάδας έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Δήμο Παπαοικονόμου. Ο 32χρονος δημιουργικός μέσος συνδυάζει δυσεύρετα στοιχεία όπως η ποιότητα, η εντοπιότητα, η εμπειρία και η γνώστη του περιβάλλοντος του Άρη, μόνο που… δεν είναι ελεύθερος.

Παρά τη- θορυβώδη- αποχώρησή του από τον Κλεόβουλο, δεν έχει πάρει ακόμα το δελτίο του από το σωματείο της Λίνδου, στο οποίο, έστω τυπικά, συνεχίζει να ανήκει. Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων» διαμηνύει πως θα εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή, μόνο όταν βεβαιωθεί πως ο τελευταίος έχει αποκτήσει την ελευθερία του.