Στέργος Σαρίκας: «Υποσχέσεις και μόνο υποσχέσεις για το γήπεδο της Διμυλιάς»

Εννέα μήνες έχουν περάσει από τότε που μετρήθηκε το γήπεδο Διμυλιάς, από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, με σκοπό να ξεκινήσει η μελέτη για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα.

Μέσα σ’ αυτό το διάστημα δεν έχει προχωρήσει η παραμικρή ενέργεια από το Δήμο, με αποτέλεσμα το θέμα να παραμένει στάσιμο.

«Υποσχέσεις και μόνο υποσχέσεις και από έργα τίποτα…» ήταν τα λόγια του προέδρου του Ατρόμητου, Στέργου Σαρίκα σε ερώτηση της «Ροδιακή;» σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και συνέχισε: «Από τον περασμένο Οκτώβριο δεν έχει γίνει το παραμικρό. Μας είπαν πως θα γίνει σύντομα η μελέτη του έργου και στη συνέχεια θα προχωρήσει από την Περιφέρεια το θέμα της χρηματοδότησής του. Ο Περιφερειάρχης μας υποσχέθηκε, ότι μόλις γίνει η μελέτη, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λυθεί και το οικονομικό για να γίνει ο πληστηριασμός και στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Όμως ο Δήμος δεν έχει κάνει αυτό που όλοι περιμένουμε κι έτσι κι εμείς πλέον έχουμε κουρασθεί από τη συνεχή κοροϊδία και τις υποσχέσεις του καθενός». Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας της Διμυλιάς, σύγκρινε το θέμα του γηπέδου με αυτό του γηπέδου Λαέρμων, θέμα για το οποίο η «Ροδιακή» έγραψε την προηγούμενη Κυριακή. «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να φύγουμε από το γήπεδό μας. Προτιμούμε να αγωνιζόμαστε στη Γ’ κατηγορία και σε ξηρό γήπεδο και με κόσμο, παρά να καταντήσει και το δικό μας γήπεδο σαν αυτό του Πολύστρατου».

Πάντως οι άνθρωπο του Ατρόμητου δεν πτοούνται. Μετά τα μέσα Αυγούστου θα ξεκινήσουν προσωπικές εργασίες για την κατασκευή μερικής σκεπαστής εξέδρας, καθώς και επέκταση μέρους του περιμετρικού χώρου.

Προέχει η ενίσχυση του ταμείου
Στο μεταξύ η διοίκηση του Ατρόμητου ετοιμάζεται σιγά σιγά για το πανηγύρι του Αγίου Σουλά, όπου κάθε χρόνο στήνουν «Στέκι» και πουλάμε όπως πολλές τοπικές ομάδες το δικό τους σουβλάκι με όλα τα παρελκόμενα. Είναι μια σημαντική πηγή οικονομικής ανάτασης του συλλόγου και πιστεύεται πως και φέτος ο κόσμος θα φροντίσει να δώσει βροντερό “παρών”. Το «Στέκι» θα ανοίξει το Σάββατο 21 Ιουλίου και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και της 30 του μηνός.

Λίγες μέρες μετά και πιο συγκεκριμένα στις 11 Αυγούστου, η ομάδα της Διμυλιάς θα διοργανώσει μουσική βραδιά στην πλατεία του Αγίου Χαραλάμπους στην Ελεούσα, με καλεσμένο τον Κρητικό καλλιτέχνη, Γιώργο Χαιρέτη, όπου αναμένεται να μαγέψει το πλήθος με τη χαρακτηριστική φωνή του και τα αγαπημένα τραγούδια του.