Στο Βαλκανικό Τζούντο η Μαρίνα Γκελερή

Με την πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία της, Μαρίνα Γκελερή από τη Φλόγα Ρόδου, θα εκπροσωπηθεί το δωδεκανησιακό τζούντο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U15 2018, στο Μαυροβούνιο.

 Η 13χρονη αθλήτρια θα αγωνιστεί στα -36 κιλά, στην κατηγορία που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τον περασμένο Μάρτιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ξάνθης και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις, για μια θέση ψηλά στην κατάταξη, στην πρώτη της συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες.  

Μεθαύριο Πέμπτη θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής στην Αθήνα και από εκεί οδικώς όλη η ομάδα αποτελούμενη από περίπου 40 αθλητές-αθλήτριες και προπονητές θα μεταβεί στην πόλη Nicsic του Μαυροβουνίου όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο από 6 ως 8 Ιουλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο U15, έχουν οι πρώτοι και οι δεύτεροι νικητές Παίδων Α΄- Κορασίδων Α΄(ηλικίας 13-15 χρονών) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τζούντο και των αντίστοιχων πρωταθλημάτων των άλλων Βαλκανικών χωρών.  

Τη Μαρίνα Γκελερή θα συνοδεύσει ο προπονητής της Φλόγας Ρόδου κ. Μιχάλης Χατζηνικολάου, κάτοχος μαύρης ζώνης με 4 νταν και Υπεύθυνος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.