«Το 12Hoops θα  διαφημίσει τη Ρόδο»

Τα τουρνουά 3on3 είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή ανά την Ελλάδα, ειδικά στις νεαρές ηλικίες αλλά όχι μόνο.

Η ίδια η Ομοσπονδία πραγματοποιεί κάθε χρόνο μία σειρά από τέτοια τουρνουά σε διάφορες πόλεις, με μεγάλη προβολή και ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου, ενώ υπάρχουν και σωματεία σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας μας που τα διοργανώνουν με ανάλογη επιτυχία. 

Στη Ρόδο είχαμε χρόνια να δούμε ένα τουρνουά 3on3 αλλά φέτος το 12Hoops έρχεται να «ταράξει τα νερά». 
Ο εμπνευστής της ιδέας, Γιάννης Γεωργαλλής, αναφέρθηκε στο τουρνουά το οποίο θα φιλοξενηθεί πίσω από το κτίριο της Περιφέρειας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το τριήμερο 20-22 Ιουλίου: «Ήταν μία ιδέα που είχα και την κατέθεσα αμέσως στον πρόεδρο του ΑΟ Κολοσσός, κ. Τσέλιο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε τον ενθουσιασμό του για να προχωρήσουμε σε κάτι πρωτοποριακό για τη Ρόδο. 

Το καλοκαίρι γενικά είναι μία “κενή” περίοδος για τον αθλητισμό και το νησί μας και πιστεύω ότι αυτό θα είναι ένα καλό ξεκίνημα, ώστε μελλοντικά να γίνουν κι άλλα event, που να διαφημίσουν τη Ρόδο. Πιστεύω ότι το τουρνουά θα προσελκύσει αρκετό κόσμο και θα διαφημίσει το νησί μας, σ’ ένα από τα κεντρικότερα σημεία του. Έχει πολλά χρόνια να γίνει κάτι αντίστοιχο στο Μαντράκι κι ευελπιστούμε η ανταπόκριση να είναι ανάλογη από μικρούς και μεγάλους. 

Ο στόχος μας είναι όσοι συμμετέχουν στο τουρνουά να το ευχαριστηθούν και να περάσουν καλά. 

Θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις και πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια με δώρα. Περιμένουμε απ’ όλο τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή και τις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τους προσκεκλημένους μας».

Το 12Hoops είναι πιστοποιημένο από τη FIBA και το συνδιοργανώνουν οι Γιάννης Γεωργαλλής, ΑΟ Κολοσσός και Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.