Φιλανθρωπική γιορτή με παρουσίαση βιβλίου για το σύλλογο ΑμεΑ “Πνοή”

Μία όμορφη γιορτή για φιλανθρωπικό σκοπό, γεμάτη συγκινήσεις πραγματοποιήθηκε την Πεμπτη 28 Ιουνίου στο NAVAL Cafe Bar Restaurant με στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ΑμεΑ «Πνοή» που μετέτρεψε τον χώρο σε μια φιλόξενη εστία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Η ξεχωριστή αυτή βραδιά περιλάμβανε χορό, τραγούδι, παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους ενώ στους παρευρισκόμενους δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουν εδέσματα και να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του βιβλίου «12 Μήνες με την Αγάπη» της Πεμπέ Αλιέ.

Την εκδήλωση προλόγισε, εκ μέρους της Beyond Group, η κα. Εμμανουέλα Αραμπατζή δίνοντας αρχικά το λόγο στην κα. Βορεινάκη, κοινωνική λειτουργό, η οποία μίλησε για τα δικαιώματα των παιδιών ΑμεΑ. Εν συνεχεία, η φιλόλογος κα. Χάρις Κόντου διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο. Αναμφίβολα, η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν πήρε το λόγο η κα. Πεμπέ Αλιέ και αφιέρωσε τη δημιουργία του βιβλίου στον ανιψιό της ο οποίος ήταν το πρόσωπο που την ενέπνευσε στη συγγραφή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η εντεταλμένη περιφερειακή Σύμβουλος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και πρόεδρος του ΚΕΚ Γεννηματάς κα Χαρούλα Γιασιράνη και ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Θωμάς Σωτρίλλης.

Η πρόεδρος του συλλόγου Πνοή κα. Παπασταματίου καλωσόρισε τον κόσμο που παραβρέθηκε στη γιορτή και την σκυτάλη πήρε ο εξαίρετος «Παραμυθάς» κ. Μεϊτανής όπου μικροί και μεγάλοι άκουσαν με λατρεία παραμύθια. Η βραδιά έκλεισε με τα παιδιά να χορεύουν και να τραγουδούν χάρις στις «μαγικές» εμπνεύσεις από τις Στέλλα Καβανάκη – Ανδριάνα Λέση. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες που τίμησαν την εκδήλωση. Η ζεστή αγκαλιά σας δεν μπορεί παρά να ωθήσει στην επανάληψη αντίστοιχων πρωτοβουλιών και δράσεων. Το ποσό που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης ήταν 1260€, δίνοντας έτσι μια μικρή βοήθεια στα παιδιά του συλλόγου. Στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι η κα. Πεμπέ θα συνεχίσει να ενισχύει τον σύλλογο Πνοή από τις πωλήσεις του βιβλίου.