Διαγόρας: Στο επίκεντρο  η επίθεση…

Αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά του Διαγόρα μέσα στις επόμενες μέρες, όπως έγινε γνωστό χθες.

Αναφορικά με την ενίσχυση του βασικού κορμού, ο «γηραιός» έχει έρθει σε συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά περιμένει υπομονετικά να πάρουν τις ελεύθερες από τις ομάδες τους και να ολοκληρώσουν στη συνέχεια και τυπικά την ένταξή τους στο ρόστερ του Διαγόρα.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν συμφωνήσει με τρεις ποδοσφαιριστές, όπως διαμείφθηκε σχετικά και πιθανότατα ο ένας είναι ο Γούλας, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Και οι τρεις αφορούν τον μεσοεπιθετικό τομέα, γεγονός που ενισχύει την άποψη πως τη νέα περίοδο στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου, ο Διαγόρας θα είναι πιο επιθετικός και με περισσότερες επιλογές στο γκολ.  

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ
Στο μεταξύ μέχρι χθες, δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη στο ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Τάσο Κιοσέογλου, ο οποίος σαφέστατα και επιθυμεί την παραμονή του στο νησί μας, αλλά και στον «γηραιό».

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει μια απόκλιση οικονομικής φύσεως. Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξει πάντως νέα συνάντηση μεταξύ της επιτροπής μεταγραφών και του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή κι ο παίκτης να συνεχίσει να φοράει τα κυανέρυθρα, αφού είναι στα σχέδια και του Νίκου Παντέλη.