Γυμναστή αναζητεί  ο Φοίβος

Στην Κρεμαστή ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, κατά την οποία ο Φοίβος θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, έχοντας στόχο τις καλές εμφανίσεις και φυσικά την παραμονή σε αυτή.

Στόχος των Διοικούντων και της τεχνικής ηγεσίας, είναι πάντως η παραμονή στην ομάδα του βασικού κορμού κάτι που επιτευχθηκε εν μέρει.

Προς το παρόν, οι Διοικούντες περιμένουν την απάντηση του Αντώνη Θεοδοσίου, όπως έγινε γνωστό, στον οποίο έχει γίνει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας, αλλά μέχρι χθες δεν υπήρξε κάτι ανακοινώσιμο από την πλευρά της Διοίκησης της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά την τεχνική ηγεσία ο Φοίβος βρίσκεται σε αναζήτηση ενός καλού γυμναστή, που θα φροντίσει τα της εκγύμνασης των παικτών και θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην προετοιμασία της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό επίσης, φροντιστής της ομάδας και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στη Γ΄Εθνική, θα είναι ο Στέφανος Βασιλώττος.

Παράλληλα ο Φοίβος βρίσκεται σε συζητήσεις από χθες,  με νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη περίοδο στο τοπικό πρωτάθλημα. Είναι νεαρός ταλαντούχος και πιστεύεται, πως με την κατάλληλη δουλειά μπορεί μελλοντικά να αποτελέσει τον βασικό γκολκίπερ της ομάδας, παίρνοντας από τώρα τον χρόνο συμμετοχής αλλά και τις ανάλογες ευκαιρίες από τον Σάββα Ορφανίδη.