Εποχή Γκολίτση στο «Ροδίων Άθλησις»

Με κόουτς τον Σπύρο Γκολίτση θα πορευτεί την τρέχουσα περίοδο 2018-19 και ανεξάρτητα από το σε ποια Κατηγορία θα αγωνισθεί το «Ροδίων Αθλησις».

Η προκήρυξη μπορεί να φέρνει την Ροδίτικη ομάδα στην Α2 και στον 1ο υποόμιλο του Α΄Ομίλου, ωστόσο οι ελπίδες για να αγωνισθεί στην Volleyleague, δεν έχουν ακόμα εξανεμισθεί.

Είναι αλήθεια πως το «Ροδίων» έχει βλέψεις να αγωνισθεί στην μεγάλη Κατηγορία και αυτό δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και από την φετινή χρονιά, αν η αποχώρηση του Εθνικού Πειραιώς είναι οριστική από την Volleyleague και η ΕΣΑΠ αποφασίσει να συμπληρωθεί η κατηγορία από άλλη ομάδα…

Το «Ροδίων Άθλησις» έχει εκφράσει εδώ και ημέρες εγγράφως στην ΕΣΑΠ, την επιθυμία του να συμμετάσχει στην κατηγορία, ενώ ανάλογη πρόθεση έχει εκφράσει και ο Άθλος Ορεστιάδας.

ΜΕ ΚΟΟΥΤΣ ΓΚΟΛΙΤΣΗ
Όπως έχει ήδη αναφερθεί ο Σπύρος Γκολίτσης θα είναι ο νέος κόουτς της ομάδας την τρέχουσα περίοδο, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε με την διοίκηση της Ροδίτικης ομάδας σε όλα  κι αυτό που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία τους…

Μετά την Μεντ και τον Ηρακλή Χαλκίδας, επόμενος σταθμός της καριέρας του Σπύρου Γκολίτση θα είναι η ομάδα της πόλης μας.

Ο 44χρονος τεχνικός από την Φλώρινα, αναλαμβάνει τα ηνία του «Ροδίων Άθλησις» και είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά, προκειμένου να οδηγήσει την εκπρόσωπο μας στις μεγάλες Κατηγορίες του βόλεϊ στην σάλα και  στην Volleyleague.

Ο  Σπύρος Γκολίτσης είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει σταθερά το πλάνο που έχει και να δουλέψει σε αυτό, ελπίζοντας να έχει το αποτέλεσμα που είχε στην Μεντ και τον Ηρακλή Χαλκίδας τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση του «Ροδίων» για την πρόσλοηψη Γκολίτση αναφερει χαρακτηριστικά:
«Νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ  του «ΡΟΔΙΩΝ  άθλησις» για την περίοδο 2018-2019 θα είναι ο Σπύρος Γκολίτσης.

Η διοίκηση της ομάδας μας δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη  από την επίτευξη της συμφωνίας αυτής καθώς πρόκειται για ένα προπονητή με μεγάλη εμπειρία στις μεγάλες κατηγορίες. Έναν προπονητή με ικανότητες να δημιουργεί ομάδες και να πετυχαίνει μαζί τους το στόχο της ανόδου όπως έχει κάνει άλλωστε στο παρελθόν τόσο με την ομάδα της «ΜΕΝΤ» όσο και του «Ηρακλή Χαλκίδας» τις οποίες οδήγησε στα μεγάλα σαλόνια της Α1 ανδρών.

Η προσθήκη του κ. Γκολίτση στο τιμόνι της ομάδας μας πιστεύουμε ότι θα δώσει το κίνητρο που χρειάζονται οι αθλητές μας οι οποίοι μαζί με τις νέες προσθήκες αθλητών, που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα οδηγήσουν το βόλεϊ της Ρόδου στην ανώτερη κατηγορία της Χώρας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.»


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΜΟΣΧΟΥΣ

 

Ανανέωσε με το «Ροδίων Αθλησις» ο Χρήστος Μοσχούς
Ανανέωσε με το «Ροδίων Αθλησις» ο Χρήστος Μοσχούς


Ο Χρήστος Μοσχούς ήταν ο πρώτος που μίλησε με την Διοίκηση του Ρ.Α., προκειμένου να ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα και να συνεχίσει να φοράει την φανέλα της σε όποια κατηγορία κι αν αγωνισθεί.

Ο Μοσχούς συμφώνησε να αγωνιστεί και φέτος στο «Ροδίων» που ανακοίνωσε χθες την ανανέωση της συνεργασίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ο «χορός τον ανανεώσεων» για την νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινάει!

Η αρχή γίνεται με τον έμπειρο κεντρικό και βασικό συντελεστή, στην ιστορία του του βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», Χρήστο Μοσχούς.

Ο Χρήστος θα αποτελεί για 7η συνεχόμενη χρόνια μέλος της ομάδας μας και αποδεικνύει ότι όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ, η ηλικία δεν έχει καμία σημασία!

Η Διοίκηση του σωματείου του εύχεται καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία»