Το νέο βιβλίο της «Ζηνοβία -Ζωή Χωρίς Βία» παρουσιάζει η Χρύσα Ζανεσή-Αλεξάκη στη Ρόδο

Το ερχόμενο Σάββατο 7 Ιουλίου  στο Νεστορίδειο Μέλαθρον (νέα πτέρυγα) στις 8μμ θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο της συγγραφέως Χρύσας Ζανεσή – Αλεξάκη, στο νησί της Ρόδου.

Την εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού η δυάς εκδοτική και η αδελφότητα Κρητών Ρόδου ο «Ψηλορείτης».
Το βιβλίο θα προλογίσει ο ο Γιάννης Νιωτάκης ενώ θα μιλήσει η δικηγόρος Μύριαμ Τομαρά. Αποσπάσματα θα διαβάσουν η Βούλα Γιοτουχίδου κι η φιλόλογος Μάγδα Σωπασή.

Το περιεχόμενο:
Ζηνοβία. Μια πόρνη πολυτελείας. Ακριβοπληρωμένος ο έρωτας της! Μια πεντάμορφη, που παραπέταξε το κορμί της πάνω στα λερωμένα σεντόνια της ηδονής, αποσπώντας υπέρογκα πόσα από τους πλούσιους και ηλικιωμένους εραστές της, για έναν και μόνο απώτερο σκοπό.

Ποια είναι όμως η Ζηνοβία που δεν επιτρέπει να την ακουμπήσει η λέξη βία, που υπάρχει στο όνομα της; Έδωσε όρκο και έπρεπε να τον εκπληρώσει με μοναδικό όπλο το δωδεκάποντο χρυσό πέδιλό της.

Ως τότε κρύβει καλά το βαρύ μυστικό που την ανάγκασε να σηκώσει το δρεπάνι της εκδίκησης, περιμένοντας καρτερικά την κατάλληλη στιγμή για να το κατεβάσει. Μεγάλο και δριμύ το κατηγορώ της στην παγερή αίθουσα του δικαστηρίου.

Τι κρύβεται στο “διαμέρισμα” όπου επισκέπτεται συχνά και αρνείται πεισματικά να μιλήσει γι’ αυτό; Γιατί ο Νίκος Αστέρης, ο μεγιστάνας του πλούτου, έγραψε το όνομά της χωρίζοντάς το σε τρία μέρη;