Ακαδημία Καλύμνου: Δεκάδες παιδιών στο 2ο Training Camp!

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ξεκίνησε στο κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου το 2ο Training Basketball Camp που διοργανώνει και φέτος η Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καλύμνου (CBA).

Δεκάδες παιδιών δήλωσαν συμμετοχή στο camp στο οποίο κλήθηκαν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους και προπονητές από τη Ρόδο (Γιώργος Χατζηκαλημέρης, Χρήστος Αβεκλούριος, Ελένη Κυπραίου) και την Κω (Δημήτρης Τζομάκας), μαζί φυσικά με τον τεχνικό της Ακαδημίας, Ζαχαρία Καρδούλια, και τον υπεύθυνο της διοργάνωσης, Χρήστο Καλαϊτζίδη.

Σήμερα, τρίτη ημέρα του camp, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αρχηγό του Κολοσσού H Hotels, Γιάννη Γεωργαλλή, ενώ αύριο θα φθάσουν στο νησί των σφουγγαράδων οι δύο Σέρβοι προπονητές, Ντέγιαν Μιγιάτοβιτς και Ιβάν Ντρόμπνιακ, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο camp του Ανταγόρα στην Κω.

Από την Παρασκευή και μέχρι και την Κυριακή, στο camp θα λάβουν μέρος οι Νίκος Κεραμέας, μέχρι προχθές ο υπεύθυνος όλων των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς, και η συνεργάτις του, Γιάννη Καπουσούζη.