Τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ ευχαριστεί  ο δήμαρχος της Σύμης

Ευχαριστήρια επιστολή στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ απέστειλε ο δήμαρχος Σύμης κ. Ελ. Παπακαλοδούκας, αναφέροντας τα εξής:

«Με την παρούσα θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις βαθύτερες μας ευχαριστίες για την πολύτιμη ιατρική φροντίδα που παρείχατε στους κατοίκους του νησιού μας με ζήλο, αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και φιλαλληλία.

Ο Δήμαρχος και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του νησιού μας επικροτεί και επιδοκιμάζει τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως αυτή του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Η ανταπόκριση  των κατοίκων του νησιού μας ήταν τεράστια, πράγμα που αποδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε ελλείψει ιατρών.

Η οργάνωση υπήρξε πρωτόγνωρη και αρμόζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και το ιατρικό προσωπικό για τον άριστο συντονισμό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αρμόζουν στον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κ. Καρταπάνη Ανδρέα, τον οποίο προτιθέμεθα να ανακηρύξουμε επίτιμο Δημότη Σύμης, σε επίσημη τελετή που θα διοργανωθεί στο νησί μας σε χρονικό διάστημα που θα οριστεί από το δημοτικό συμβούλιο λίαν συντόμως.

Ευχόμαστε να έχουμε την ευκαιρία ιατροί πάσης ειδικότητας να επισκέπτονται το νησί μας και να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος των συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος
Ελευθέριος Παπακαλοδούκας»