Οι συμμετοχές στο 12Hoops!

Δύο εβδομάδες περιθώριο έχουν οι ενδιαφερόμενοι για να δηλώσουν συμμετοχή στο 12Hoops που θα διεξαχθεί στις 20-22 Ιουλίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από το κτίριο της Περιφέρειας, στο Μαντράκι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται καθημερινά έως τις 18 του μήνα, με κόστος εγγραφής 40 ευρώ, και οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε οχτώ ηλικιακές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα: «Οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία, προκειμένου να διεξαχθεί κάτι πρωτοποριακό για τη Ρόδο, με το τουρνουά να είναι πιστοποιημένο από τη FIBA.
Το κόστος συμμετοχής για όλη την ομάδα (3+1) είναι συνολικά 40 ευρώ και σας ανακοινώνουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και 18 Ιουλίου.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή:
Από 10:00 έως 14:00 στα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλέφωνο 22410-22261).
Από 17:00 έως 21:00 στις ακαδημίες του Α.Ο. Κολοσσός (γήπεδα οδού Βύρωνος, τηλέφωνα 22410-22665).

Στο διαδίκτυο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην εξής διεύθυνση:
https://play.fiba3x3.com/events/7c6ad165-57d4-4b7d-9177-f9161811c4e9
Για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή κάθε ομάδας θα πρέπει να εξοφληθεί το ποσό των 40 ευρώ. Για τη συμμετοχή των ανήλικων παιδιών θα πρέπει να υπογράψουν οι γονείς τους, στο ειδικό έντυπο που έχουν οι διοργανωτές.

Οι ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά: 1) Άνδρες 18+, 2) Γυναίκες 18+, 3) Άνδρες 30+, 4) Αγόρια/Κορίτσια 2006-07, 5) Αγόρια/Κορίτσια 2004-05, 6) Αγόρια/Κορίτσια 2002-03, 7) Αγόρια/Κορίτσια 2000-01, 8) Αγόρια/Κορίτσια κάτω των 10 ετών.

Η τελευταία κατηγορία είναι ξεχωριστή καθώς θα μπορούν να αγωνιστούν όλοι μαζί αγόρια και κορίτσια στην ίδια ομάδα, όπως επίσης και αγόρια να παίξουν εναντίον κοριτσιών.
«Το τουρνουά να γίνει θεσμός»

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 12HOOPS Basketball Tournament Rhodes, έχει ξεκινήσει, αφού από 20 έως 22 Ιουλίου, ο χώρος πίσω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για δεκάδες μικρούς και μεγάλους που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Η ιδέα του Γιάννη Γεωργαλλή βρήκε αμέσως ανταπόκριση στον ΑΟ Κολοσσός και συγκεκριμένα στον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Τσέλιο, ο οποίος φυσικά και δέχθηκε με χαρά την πρόταση του αρχηγού του Κολοσσού H Hotels.

Αναφερόμενος στο επικείμενο τουρνουά 3on3, ο κ. Τσέλιος τόνισε: «Ήταν μία ιδέα του Γιάννη Γεωργαλλή, που με επισκέφτηκε για να μου καταθέσει τις προτάσεις του. Απ’ την πρώτη στιγμή ήμουν απόλυτα θετικός, αφού θέλουμε να κάνουμε κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό που θα είναι σχετικό με το μπάσκετ αλλά και θα αποτελέσει μία καλή μορφή διαφήμισης για τη Ρόδο. Κι αυτό γιατί δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά μας, σε  Έλληνες και ξένους να αγωνιστούν στην καρδιά της πόλης.

Φέτος θα κάνουμε το πρώτο βήμα με τη διεξαγωγή του τουρνουά, για το οποίο θέλουμε να γίνει θεσμός. Απ’ την πρώτη στιγμή είχαμε άμεση ανταπόκριση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι άνθρωποι της οποίας αγκάλιασαν την ιδέα μας, ενθουσιάστηκαν και θα στηρίξουν την προσπάθειά μας.

Θα στηθεί ένας εξαιρετικός αθλητικός χώρος πίσω από την Περιφέρεια με θέα τη θάλασσα και τα πανέμορφα κτίρια του νησιού μας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τον αθλητισμό στην καλοκαιρινή μας Ρόδο. Θα ζητήσουμε τη συνδρομή απ’ όλες τις ομάδες του νησιού, για να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, που έχει σκοπό την προβολή του αθλήματος και του νησιού μας».