Ιπποκράτης: Υποψήφιοι Τακιανός και Ζιάγκος

Η μετακόμιση του Χάρη Κουλουριώτη στον Οίακα Ναυπλίου και η επικείμενη άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία, με τις ανακατατάξεις που υπάρχουν, ανεβάζουν τον πήχη στον Ιπποκράτη, που ψάχνει ένα δυνατό όνομα για να καθίσει στην άκρη του πάγκου του.

Πέραν των πρώτων υποψηφίων που έπεσαν προ ημερών στο τραπέζι και πλέον περνούν αναπόφευκτα σε... δεύτερη μοίρα, σύμφωνα με το basketblog.gr, στην κορυφή της λίστας φαίνεται πως βρίσκονται τα ονόματα του Βαγγέλη Ζιάγκου και του Φώτη Τακιανού.

Ο δεύτερος είναι πολύ έμπειρος με επιτυχημένες θητείες σε ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας και σημαντικές παραστάσεις, ιδανικές για μια νεοφώτιστη ομάδα, όπως θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Δωδεκανήσιοι.

Περίοπτη θέση στις προτιμήσεις των ανθρώπων του Ιπποκράτη έχει φυσικά και ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ένας προπονητής, ο οποίος έκατσε πέρυσι στον πάγκο του Πανιωνίου και διαθέτει ένα ελκυστικό πακέτο, ικανό να κερδίσει τελικά την κούρσα της διαδοχής του Χάρη Κουλουριώτη.

Εξάλλου, τ' όνομά του είχε παίξει πολύ έντομα πρόσφατα και για τον "γείτονα" των Κώων, Κολοσσό Ρόδου και είχε κερδίσει σημαντικό έδαφος πριν έρθει στο προσκήνιο η λύση του Νίκου Βετούλα, ο οποίος και τελικά ανακοινώθηκε.